Σπίρτζης: Δεν έχω πρόβλημα να επέμβει εισαγγελέας για τον Καλογρίτσα

Δεν έχω πρόβλημα να επέμβει ο εισαγγελέας (σ.σ. για τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου εις βάρος του καναλάρχη πλέον Καλογρίτσα), δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος εμφανίστηκε θετικά διακείμενος με την πρόταση του βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Σταμάτη.

 

Οι δηλώσεις αυτές του υπουργού έγιναν στον Real Fm, με αφορμή τις καταγγελίες Καμμένου για τον Καλογρίτσα. Ο υπουργός Άμυνας έγραψε πριν από λίγες ημέρες στο twitter: «Με τα μαύρα λεφτά στα σάιτ και τις ψευδείς αναρτήσεις ο Καλογρίτσας νομίζει ότι θα πιέσει για κανάλι...»

 

Ο  Δημήτρης Σταμάτης, έθεσε ζήτημα για επέμβαση του εισαγγελέα. «Εγώ περίμενα άμεση αντίδραση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου» είχε τονίσει ο βουλευτής της ΝΔ σημειώνοντας ότι «έστω και τώρα πρέπει να υπάρχει άμεση αντίδραση και να διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση».

 

Είχε ζητήσει επίσης να προσκληθεί στην εξεταστική επιτροπή κατεπείγοντος ο κ. Καλογρίτσας. «Γνώριζα ότι η δικαιοσύνη είναι τυφλή, αλλά δεν ήξερα ότι είναι και κουφή» είχε δηλώσει.

 

Εν τω μεταξύ, ερώτηση στον πρωθυπουργό για τον I.B.Καλογρίτσα και τη συμμετοχή του στη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών κατέθεσαν 52 βουλευτές της Ν.Δ..

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!