Δήμος Δέλτα: Έργο σχολικής στέγης με τη συνδρομή της ΕΛΠΕ ΑΕ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8/9/2016

Έργο σχολικής στέγης με τη συνδρομή της ΕΛΠΕ ΑΕ


Το έργο της «ανακατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στο 4ο Γυμνάσιο Εχεδώρου του Δήμου Δέλτα», στη Δημοτική Κοινότητα Διαβατών, ανέλαβε να χρηματοδοτήσει και να υλοποιήσει η εταιρεία ΕΛΠΕ ΑΕ (Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Θεσσαλονίκης), κατόπιν αποδοχής αιτήματος δωρεάς από την πλευρά του Δήμου Δέλτα.
Το έργο στοχεύει στην αναβάθμιση του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του κλειστού γυμναστηρίου στο 4ο Γυμνάσιο Εχεδώρου.
«Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΛΠΕ ΑΕ η οποία ανταποκρίθηκε στην πρότασή μας και για μία ακόμη φορά δείχνει την κοινωνική της ευθύνη συνδράμοντας στο έργο της Δημοτικής Αρχής για τη σχολική στέγη. Είναι πολύ σημαντικό για το Δήμο μας σε μια περίοδο γενικευμένης οικονομικής κρίσης, να υπάρχουν εταιρίες που ευαισθητοποιούνται και βοηθούν στο έργο μας. Είναι σημαντικό και για όλους εμάς ως δημότες να νοιώθουμε θετικά την παρουσία επιχειρήσεων στον τόπο μας, μέσα από τέτοιου είδους προσφορές προς το κοινωνικό σύνολο» δήλωσε ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!