Αδωνις: Σας έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη, τρέμετε σαν το ψάρι -Σπίρτζης: Μιλήστε για τα δάνεια των κομμάτων

Νέα άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Αδωνι Γεωργιάδη και του υπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη.

« Δικό σας ευρωβουλευτής είναι ο κύριος Κούλογλου και δικό σας κουμπάρος είναι ο κ.Καλογρίτσας και εσείς του δώσατε τα έργα. Κύριε Σπίρτζη μην σας ακούσω ξανά να κατηγορείτε το ΠΑΣΟΚ εσείς είστε το πιο παλιό και πιο βαθύ ΠΑΣΟΚ να κατηγορείτε εσείς το ΠΑΣΟΚ γελάνε και τα μανταλάκια», είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον υπουργό Υποδομών.

Γεωργιάδης: «Ο Σπίρτζης για να σώσει τον εαυτό του κατέστρεψε το αφήγημα των τελευταίων πέντε ετών οτι  εμείς δίναμε τα έργα στους φίλους μας εργολάβους, είναι αξιοθρήνητος. 
Αν συμφωνεί ότι άλλο το παλιό ΠΑΣΟΚ άλλο το νέο πρέπει να μας πει τι εννοεί όταν λέει ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν την Ελλάδα για 40 χρόνια σε πιο αναφέρεστε στο παλιό ή στο νέο ΠΑΣΟΚ. Εσείς είστε το νέο στην Ελλάδα ο αρχιΠασόκος; 
Γιατί πήρε δάνειο ο Καλογρίτσας από την τράπεζα Αττικής έχει καμία σημασία ότι πήγαινε στις προεκλογικές ομιλίες του κυρίου Παππά; Σας πιάσαμε με την γίδα στην πλάτη είστε αξιοθρήνητος τρέμετε σαν το ψάρι».

Ο υπουργός υποδομών κατηγορώντας εκ νέου τη ΝΔ ανέφερε ότι όλη η συζήτηση γύρω από την τράπεζα Αττικής γίνεται επειδή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν να πληρώσουν τα δάνεια που έχουν πάρει από τη συγκεκριμένη τράπεζα.

Σπίρτζης: «Σας προκαλούμε να φέρετε εδώ και πολύ καιρό κάτι συγκεκριμένο  από αυτά που μας κατηγορείτε όχι λάσπη στον ανεμιστήρα.
Μήπως όλα αυτά γίνονται γιατί τα δάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στην τράπεζα Αττικής δεν εξυπηρετούνται και δεν είναι διασφαλισμένα; Ολη αυτή η λάσπη υπάρχει για να μην καταγγελθούν τα δάνεια των κομμάτων σας στην τράπεζα που κατηγορείται ως ΣΥΡΙΖΑ bank. Πληρώνετε τις δόσεις ή ρίχνετε λάσπη στον ανεμιστήρα. Να πληρώσετε και κανένα φράγκο».

Δείτε μην μονομαχία σε βίντεο:


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!