Κεραυνός Ωραιοκάστρου: Ενημέρωση για την οργάνωση της Πρότυπης Σχολής Ποδοσφαίρου



 



                ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


      Το απόγευμα της Δευτέρας 5 / 9 / 16 στο κτίριο Παύλος Μελάς ( Παλαιόκαστρο ) πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση    ενημέρωσης  της οργάνωσης   και    λειτουργίας της  ΠΡΟΤΥΠΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ .

       Στην γεμάτη από γονείς και αθλητές αίθουσα,  παρουσιάστηκαν οι άξονες οργάνωσης και λειτουργίας καθώς και η φιλοσοφία της , η οποία είναι ….. να διδάξουμε στα παιδιά μας τις ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ και τις ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ και έτσι με την δουλειά που γίνεται τόσο στην ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ όσο και στην ΠΡΟΤΥΠΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του συλλόγου και με το ταλέντο που υπάρχει ,  σύντομα Ο  ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ να έχει τις επιτυχίες που του αξίζουν …… όπως δήλωσαν οι προπονητές .

        Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη  , όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ( Μέλη της διοίκησης του συλλόγου , προπονητές , χορηγούς – υποστηρικτές , γονείς και αθλητές ) .

         ( ΥΓ1 .    Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στον Κ. Ουσταμπασίδη Ελευθέριο ο οποίος υλοποίησε την διάταξη της παρουσίασης και της  αίθουσας )  

         Καλή αθλητική περίοδο .

        Δημήτρης  Μαπίτσιος
        Αντιπρόεδρος συλλόγου Κεραυνού Ωραιοκάστρου . 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!