Οικολογία Αλληλεγγύη: Ήττα του κομματισμού με θύμα τον θεσμό, η μη εκλογή Συμπαραστάτη


Θεσσαλονίκη 26. 9 0.201 6

Ήττα του κομματισμού με θύμα τον θεσμό,
η μη εκλογή Συμπαραστάτη

Δυστυχώς και αυτή τη φορά επαναλήφθηκαν τα αποτελέσματα της ης ψηφοφορίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κ. Μακεδονίας.
Παρά τις έντονες προσπάθειες κομματικών παραγόντων και σκοπιμοτήτων, και την απόσυρση του άλλου νεοδημοκράτη υποψηφίου, το πρόσωπο της επιλογής των δύο παρατάξεων της ΝΔ δεν εξασφάλισε την απαραίτητη πλειοψηφία των2/3 των μελών του συμβουλίου.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Μ. Τρεμόπουλος δήλωσε στο σώμα πως ο θεσμός του Συμπαραστάτη δεν είναι κομματικό τρόπαιο για να περιμένουν οι δύο παρατάξεις της ΝΔ ότι αρκούν για να τοποθετήσουν εκεί ένα κομματικό πρόσωπο . Επίσης, είπε ότι δεν συμφωνεί με την άποψη τουαντιπάλου του , πως οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης πρέπει να δείξουν ένα ευρύτερο πνεύμα και να τον ψηφίσουν . Αντίθετα, οι δύο παρατάξεις της ΝΔ θα πρέπει να αντιληφθούν ότι πουθενά δεν βγήκε και ούτε μπορεί να εκλεγεί Συμπαραστάτης χωρίς τη συνεννόηση με την αντιπολίτευση για ένα πρόσωπο με δυνατότητες και κοινής αποδοχής . Την άλλη φορά θα είναι και πάλι υποψήφιος.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!