Ολονύχτιες «περιπολίες» για την πηγή της δυσοσμίας κάνει ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου


Ο ίδιος ο δήμαρχος, του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου θα περπατάει κάθε βράδυ μέχρι να βρει από που προέρχεται η δυσοσμία στον Δήμο.

Ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου, Πέτρος Σούλας, αποφάσισε να λάβει πιο δραστικά μέτρα, ώστε να βρει από που προέρχεται η δυσοσμία στον δήμο. Ο ίδιος, μαζί με τον αντιδήμαρχο περιβάλλοντος, Βασίλη Τσακαλίδη, θα περπατούν το βράδυ μετά τις 12 στο δήμο, ώστε να μπορέσουν να βρουν την πηγή της μυρωδιάς. «Μετά τις 11 δεν έχουμε άτομα, ώστε να μπορέσουν να το κάνουν αυτό, για αυτό βγαίνουμε εμείς οι ίδιοι. Από τις 12:00 μέχρι τις 5:00, θα περπατάμε στους δρόμους και θα περιμένουμε σε διάφορα σημεία, για να δούμε από που έρχεται η μυρωδιά» δήλωσε στο Seleo ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Πέτρος Σούλας.
Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης διενεργεί επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη δυσοσμία που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου, ενώ στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε αυτοψία στα Ελληνικά Πετρέλαια και σε άλλες «ύποπτες» βιομηχανικές εγκαταστάσεις της δυτικής Θεσσαλονίκης από την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και τους δήμαρχους Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου, Δέλτα, Ευθύμιο Φωτόπουλο και Κορδελιού Ευόσμου, Πέτρο Σούλα. Ωστόσο την ημέρα που έγινε η αυτοψία, δεν μύριζε κάτι στα συγκεκριμένα σημεία, ωστόσο, την επόμενη ημέρα η μυρωδιά επανήλθε για αυτό το λόγο βγήκε στους δρόμους ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, όπως λέει στο Seleo.
Είναι χαρακτηριστικό ότι δημότες κατήγγειλαν πως η περιοχή μυρίζει αέριο κι ότι μαθητές παρουσιάζουν ενοχλήσεις στα μάτια και το λαιμό. «Θα μπορούσα να πω να κλείσουν τα σχολεία, να μαζέψω και τους γονείς και να κάνουμε μια μεγάλη συγκέντρωση. Αυτό όμως δεν θα ωφελούσε και δεν θα έλυνε το πρόβλημα. Θέλει πράξεις, έτσι ώστε να δοθεί λύση στο ζήτημα που απασχολεί εδώ και καιρό τον Δήμο μας. Εμείς ως Δήμος, πριν από ενάμιση μήνα κάναμε μήνυση για την δυσοσμία που υπάρχει» ανάφερε ο Πέτρος Σούλας στο Seleo, χθες το βράδυ, λίγο πριν αρχίσει την «περιπολία» του στους δρόμους του Κορδελιού.





Πηγή: www.seleo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!