Τεόντοσιτς: «Δεν χρειάζομαι ντοπάρισμα για να βγάζω ασίστ»

Το όνομα του Μίλος Τεόντοσιτς ήταν ανάμεσα στη λίστα που είδε το φως της δημοσιότητας μετά την κυβερνοεπίθεση που δέχθηκε η WADA από Ρώσους χάκερς.

Συγκεκριμένα ο Σέρβος διεθνής κατηγορήθηκε πως είχε κάνει χρήση της απαγορευμένης ουσίας, δεξαμεθαζόνη.

Είναι αλήθεια πως στον γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε όντως γίνει ένεση με την συγκεκριμένη ουσία από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε στον αυχένα του, και αφού πρώτα είχαν ενημερώσει τόσο την WADA όσο και την FIBA και είχαν εξασφαλίσει τη σχετική άδεια.

Ο Τεόντοσιτς δήλωσε σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε στην ιστοσελίδα Mozzartsport: «Τον Ιανουάριο του 2016 είχα ενοχλήσεις στον αυχένα, κάτι που είναι γνωστό, και το ιατρικό επιτελείο της ΤΣΣΚΑ μου έκανε ένεση που περιείχε δεξαμεθαζόνη.

Φυσικά πριν προχωρήσουμε στην συγκεκριμένη θεραπεία είχαμε πάρει όλες τις απαραίτητες άδειες και έγγραφα από την WADA και την FIBA. Για να είμαι ειλικρινής, δεν χρειάζομαι ντοπάρισμα για να βγάζω τέτοιες ασίστ. Έτσι γεννήθηκα».

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!