Τηλεοπτικές άδειες: Συνάντηση Ν. Παππά - πλειοδοτών τη Δευτέρα

Σύμφωνα με το NEWS 247, επόμενη κίνηση της κυβέρνησης, όπως όλα δείχνουν, είναι η διεξαγωγή διαγωνισμού για τα περιφερειακά κανάλια. Αυτό φαίνεται να υποστηρίζουν υψηλόβαθμα στελέχη του Μαξίμου που προκρίνουν την συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. "Θέλουμε το ΕΣΡ όπως το θέλαμε και σε αυτή την διαδικασία", τονίζουν χαρακτηριστικά. Από το κυβερνητικό στρατόπεδο δεν ξεχνούν να σημειώσουν την σπουδή της αντιπολίτευσης να μπλοκάρει τη συγκρότηση του ΕΣΡ στην προηγούμενη φάση. Δεν αποκλείουν, όμως πως "αν δεν υπάρχει ΕΣΡ η αδειοδότηση να γίνει πάλι με τον ίδιο τρόπο".

Όσον αφορά τα θεματικά κανάλια όλα δείχνουν ότι είναι εκτός σχεδιασμού αυτή τη στιγμή ξεκαθαρίζοντας σε σχέση με το περιεχόμενο που θα έχουν, όταν έρθει η ώρα για τον καθορισμό τους, πως δεν θα περιλαμβάνουν καθόλου ειδήσεις.

Για την διαδικασία και την κριτική που έχει ασκηθεί η ίδια πηγή επεσήμανε πως ο "εγκλεισμός" των συμμετεχόντων ήταν ο μόνος τρόπος για να αποφευχθούν διαρροές και να εξασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας, ενώ η μη επικοινωνία μεταξύ των υποψηφίων είχε ως αποτέλεσμα το τίμημα να μεγιστοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη δόση από τους 4 υπερθεματιστές πρέπει να δοθεί μέσα σε 15 ημέρες, η δεύτερη εντός 12 μηνών και η τρίτη εντός 24.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!