Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ξεκινούν άμεσα τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινούν άμεσα τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο
 Δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε μαθητές όλων των Βαθμίδων  που φοιτούν στα σχολεία της περιοχής παρέχει ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου, με στόχο αφενός μεν να  στηρίξει τους μαθητές με κάθε δυνατό εκπαιδευτικό τρόπο και αφετέρου να δώσει ανάσα στις οικογένειές τους, που λόγω της κρίσης αδυνατούν να διαθέσουν επιπλέον  χρήματα για δίδακτρα σε ιδιωτικά φροντιστήρια.
 Τα μαθήματα του Κοινωνικού φροντιστηρίου θα ξεκινήσουν στις 19 Σεπτεμβρίου.
 Για τους μαθητές  Δημοτικού τα μαθήματα θα γίνουν
 στο 1o Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου (28ης Οκτωβρίου 13)
 Για τους μαθητές του Γυμνασίου  τα μαθήματα θα γίνουν
 στο Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο Ευόσμου (Πηνειού & Κολοκοτρώνη)
 Για τους μαθητές Λυκείου τα μαθήματα θα γίνουν
 στο Διαπολιτισμικό Λύκειο Ευόσμου (Πηνειού & Κολοκοτρώνη) και
  στο 1ο Λύκειο Ελευθερίου - Κορδελιού (Αλ. Παπάγου 40).
 Τα μαθήματα θα γίνονται από εθελοντές εκπαιδευτικούς τις απογευματινές ώρες.
Τόσο ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας όσο και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης - Νέας Γενιάς, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ιωάννης Καμαρινός ευχαριστούν  θερμά όσους εκπαιδευτικούς  συνέβαλαν στη δημιουργία,  την υποστήριξη και την λειτουργία του σημαντικού αυτού Κοινωνικού θεσμού και καλούν όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να διδάξουν εθελοντικά στους μαθητές του Δήμου μας στο Δημοτικό Κοινωνικό Φροντιστήριο να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 57 και ώρες 7:00 - 15:00' ή στα τηλέφωνα: 2310762400,  2310759717.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!