Χρυσή Αυγή: Αρχίζει και πάλι η δίκη μετά τις διακοπές του καλοκαιριού

Ξεκινά και πάλι σήμερα μετά τις διακοπές του καλοκαιριού η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.

Στα χνάρια της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, η οποία, σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, συνέκρινε τα…
Όταν ένας τυφώνας χτυπά, το τελευταίο που θα θέλατε να είστε είναι δημοσιογράφος σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι των ΗΠΑ. Γιατί;
Ένα μεταλλικό δοκάρι εμπόδισε τα συντρίμμια να τον καταπλακώσουν.
Άγιο είχε ένας μηχανικός αυτοκινήτων όταν τον πάτησε μια γυναίκα μέσα στο συνεργείο του...
Θέλετε να μάθετε να κόβετε τα λαχανικά σας γρήγορα και τέλεια σαν επαγγελματίας σεφ;
Πώς θα σας φαινόταν αν είχατε τον τρόπο να φτιάξετε ένα κηροπήγιο... μήλο και να το ανάβετε στην αυλή σας,…
Πανικό έχει προκαλέσει στο internet η Αλβανίδα δημοσιογράφος με το καυτό μπούστο της!
Αυτό το κοριτσάκι κατόρθωσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να γίνει Viral με την όλο παράπονο αντίδρασή του, όταν κατάλαβε ότι…

Η διαδικασία συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων για τη δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα.

Με την ολοκλήρωση των καταθέσεων μαρτύρων για την υπόθεση Φύσσα, η διαδικασία θα προχωρήσει στην εξέταση της δικογραφίας που αφορά την επίθεση σε βάρος Αιγυπτίων ψαράδων στο Ικόνιο Περάματος, ξημερώματα της 12ης Ιουνίου 2012.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ομάδα χρυσαυγιτών που επέβαιναν σε 10 μηχανάκια αφού έσπασαν τα παράθυρα ενός σπιτιού πέταξαν καπνογόνα και επιτέθηκαν στους τέσσερις αλιεργάτες που βρήκαν μέσα σε αυτό.

Η δίκη στις 6 και στις 8 του μηνός θα μεταφερθεί στον Κορυδαλλό. Για τον Σεπτέμβριο οι δικάσιμοι που ανακοινώθηκαν από την πρόεδρο είναι 5, 6,8,9,12,13,19,23 και 27.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!