Λύση της ΔΗΚΕΔΗΔ και μεταφορά προσωπικού στον ΚΠΟΔΔ αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Δέλτα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/9/2016

Λύση της ΔΗΚΕΔΗΔ και μεταφορά προσωπικού στον ΚΠΟΔΔ αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Δέλτα

Τη λύση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δέλτα (ΔΗΚΕΔΗΔ) και την ασφαλή μεταφορά των εργαζομένων στον Κοινωνικό και Πολιτιστικό Οργανισμό (ΚΠΟΔΔ) αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση της 19.9.2016.
Την ανάληψη των αρμοδιοτήτων και τη συνέχιση της άσκησής τους αναλαμβάνει ο ΚΠΟΔΔ, ενώ επίσης μεταφέρεται το προσωπικό της επιχείρησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και το προσωπικό των προγραμμάτων που υλοποιεί η επιχείρηση (ΚΔΑΠ, Βρεφονηπιακός σταθμός, Βοήθεια στο σπίτι, Άθληση για όλους, Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής) με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου.  
Ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθ. Φωτόπουλος δήλωσε σχετικά:
«Προχωρήσαμε σ’ αυτήν την κίνηση με πολύ μεγάλη προσοχή και σε συνεννόηση με το σύνολο των εργαζομένων στην επιχείρηση και με το προεδρείο του συλλόγου εργαζομένων στο Δήμο, ώστε να διασφαλίσουμε το καλύτερο για το Δήμο Δέλτα και εργασιακή ασφάλεια για όλο το προσωπικό. Στόχος μας είναι να μη χαθεί ούτε μία θέση εργασίας και παράλληλα να λειτουργήσει εύρυθμα και ο ΚΠΟΔΔ, αναπτύσσοντας όσες δράσεις σήμερα υλοποιεί αλλά και τα προγράμματα που αναδέχεται από την υπό εκκαθάριση ΔΗΚΕΔΗΔ». Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!