ΝΔ: Στο θέατρο του παραλόγου ποιος είναι ο ρόλος του κ. Τσίπρα;

Από τη Νέα Δημοκρατία σημειώνουν πως ο υπουργός υποδομών αναλαμβάνει το ρόλο του καλού, "παρά τις παλιές αντιθέσεις του, αλλά και τις πρόσφατες επικρίσεις του για το τίμημα, σηκώνει το βάρος για να προχωρήσει η επένδυση. Σέρνεται στη λογική του τραβάτε με και ας κλαίω!". Στο ρόλο του κακού, από την αξιωματική αντιπολίτευση τοποθετεί τον Αριστείδη Μπαλτά, μετά τις δηλώσεις του περί ήττας και συμβιβασμό που αυτή απαιτεί.

Τέλος στο ρόλο του "άσχετου" το γραφείο Τύπου τοποθετεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Δημητριάδη, ο οποίος και δήλωσε: "εν επιδιώξαμε αριθμητική αύξηση του τιμήματος, διότι αυτό πολύ απλά πηγαίνει μόνο στο χρέος". Μια δήλωση που από την ΝΔ ερμηνεύεται ως παραδοχή ότι από το Μαξίμου αφήνουν "να φανεί πως μπορούσαν, αλλά δεν ήθελαν μεγαλύτερο τίμημα".

Η Νέα Δημοκρατία κλείνει το σχόλιο αναφέροντας: "Το ερώτημα είναι ένα: Στο θέατρο αυτό, του παραλόγου, ποιος είναι ο ρόλος του κ. Τσίπρα;"

Εξάλλου, η απάντηση της ΝΔ έρχεται λίγες μόλις ώρες μετά τη συντριπτική υπερψήφιση της συμφωνίας μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και της Lamda Development για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του πρώην αεροδρομίου με τη συναίνεση έξι Κοινοβουλευτικών Ομάδων μεταξύ των οποίων και εκείνης της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΑΝΕΛ, Ένωση Κεντρώων).


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!