Κλίντον: Από τα 'εξωγήινα αυγά' ως την 'μυστική νοσοκόμα'

Μπορεί ο γιατρός της να ανακοίνωσε ότι το πρόσφατο περιστατικό οφειλόταν σε πνευμονία σε συνδυασμό με το βεβαρυμένο πρόγραμμά της, ωστόσο αυτό μόνο δεν καθησύχασε τους ενδιαφερόμενους.

Αντιθέτως, έριξε περισσότερο "λάδι στη φωτιά", με γνωστούς και αγνώστους, που προέρχονται κυρίως από το στρατόπεδο του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου της, Ντόναλντ Τραμπ, να κυκλοφορούν την δική τους θεωρία για την υγεία της Κλίντον.

"Τροφή" σε μία από τις τελευταίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου έδωσαν υποστηρικτές του Τραμπ, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι προκειμένου να κρύψει την σοβαρότητα της κατάστασής της, έχει σωσία. Για να γίνουν, μάλιστα, πιο πειστικοί, αντιπαραθέτουν πρόσφατες και παλιότερες φωτογραφίες της Κλίντον εστιάζοντας στις διαφορές στη μύτη, το βάρος ακόμα και στο μήκος των δαχτύλων.

(σ.σ.Η φωτό με το μπλε σύνολο είναι τραβηγμένη στις 8 Σεπτεμβρίου του 2016, τρεις μέρες πριν από αυτή που φοράει το μαύρο)

Τον Ιούνιο η Κλίντον επισκέφτηκε ζαχαροπλαστείο στην Ουάσινγκτον, με την ανταποκρίτρια του Associated Press να αφήνει ερωτηματικά για επιληψία.

Αρκετοί υποστηρίζουν ότι έχει όγκο στο κεφάλι ή κάποια καρδιακή πάθηση ενώ στις αρχές του Αυγούστου δημοσιεύτηκε φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η Κλίντον να χρειάζεται βοήθεια για να ανέβει μια σκάλα, κάτι που εκτιμούν ότι "μαρτυρά" την ύπαρξη σοβαρού προβλήματος.

Η εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ κάνει λόγο για δυσφασία, διαταραχή της επικοινωνίας που αφορά τη μερική απώλεια της ικανότητας κατανόησης και εκφοράς γραπτού και προφορικού λόγου ενώ η ίδια πριν λίγες μέρες είχε τονίσει ιδιαίτερα τον επίμονο βήχα που είχε η Κλίντον κατά τη διάρκεια ομιλίας της.

Must be allergic to media. Finally spent a minute w/ them. Hillary Has A Nearly 2 Minute Long Coughing Fit [VIDEO] https://t.co/G0rKPfAjmr

Μάλιστα τότε, κάποιοι διέκριναν ότι στο ποτήρι με το νερό που ήπιε υπήρχε κάτι πράσινο, κάνοντας λόγο για "εξωγήινα αυγά", τα οποία έβγαλε με τον βήχα.

Διάφορες ιστοσελίδες εμφανίζουν, επίσης, "ντοκουμέντα" που "αποδεικνύουν" την ύπαρξη απινιδωτή.

Σε μία ακόμα από τις θεωρίες που "προωθούνται" από το επιτελείο και τους υποστηρικτές του Τραμπ, η Κλίντον φέρεται να κυκλοφορεί με σωματοφύλακα που κρατάει σύριγγα με διαζεπάμη, φάρμακο που έχει αγχολυτικές, αντιεπιληπτικές, υπνωτικές και μυοχαλαρωτικές ιδιότητες.

Το "μενού" περιλαμβάνει ακόμα και μυστική νοσοκόμα, η οποία την ακολουθεί παντού, καθώς η Κλίντον βρίσκεται στα τελικά στάδια της νόσου Πάρκινσον.

Το όλο θέμα με την υγεία της Κλίντον ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2012 όταν υπέστη διάσειση μετά από πτώση που είχε από λιποθυμία.

Έμεινε στο νοσοκομείο για εβδομάδες λαμβάνοντας αντιπηκτικά για να διαλυθεί ένας θρόμβος που είχε δημιουργηθεί πίσω από το δεξί της αυτί και ο οποίος ανακαλύφθηκε κατά τις εξετάσεις για τη διάσειση. Σύμφωνα με τους γιατρούς της, δεν είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο ή κάποια νευρολογική διαταραχή.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!