Β. Λεβέντης: Δεν πάω με τον Τσίπρα, αν του φύγουν πέντε βουλευτές θα πάμε σε εκλογές

Μήνυμα ότι δεν θα πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης λέγοντας χαρακτηριστικά «εγώ με τον Τσίπρα δεν θα πάω. Αν φύγουν τώρα πέντε βουλευτές από την κυβέρνηση θα πάμε σε εκλογές».

«Η χώρα έχει τρεις λύσεις, να ακολουθήσει ο κ. Τσίπρας τον Γολγοθά του και να καταρρεύσει, ή να σχηματιστεί τώρα Οικουμενική κυβέρνηση ή να πάμε σε εκλογές» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος προσέθεσε πως η τελική επιλογή ανήκει στον Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής στην συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα διαρθρωτικά μέτρα, ο Βασίλης Λεβέντης απέκλεισε συνεργασία του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Εγώ με τον Τσίπρα δεν θα πάω. Αν φύγουν τώρα πέντε βουλευτές από την κυβέρνηση θα πάμε σε εκλογές».

Πάντως, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, η κυβέρνηση είχε δυο επιλογές, ή να τινάξει τα πάντα στον αέρα και να οδηγήσει τη χώρα σε έξοδο από την Ε.Ε ή να υπογράψει τα πάντα, επιρρίπτοντας το βάρος της ευθύνης για την κατάσταση της χώρας στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

«Κατηγορούν όλες οι πτέρυγες της Βουλής τον Τσίπρα ότι κόβει από παντού. Δεν το κάνει γιατί το θέλει, αλλά φτάσαμε σε αυτό το σημείο από ένα πολιτικό σύστημα 50 ετών διαφθοράς. Τώρα ή να τα υπογράφει όλα ή να τα τινάζει όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!