Σκληρή κόντρα Τσακαλώτου – Βαρβιτσιώτη για το υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο κ. Βαρβιτσιώτης καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι διορίζει αδιαφανώς. «Τοποθετείτε στο υπερταμείο τη σύζυγο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Τόση διαφάνεια;» ανέφερε ο εισηγητής της ΝΔ με αποτέλεσμα να χάσει την ψυχραιμία του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και να του φωνάξει από τα υπουργικά έδρανα: «είσαι χυδαίος !». Ο χαρακτηρισμός του κ. Τσακαλώτου προκάλεσε την άμεση αντίδραση του κ. Βαρβιτσιώτη ο οποίος κάλεσε το Προεδρείο να ζητήσει από τον υπουργό να ανακαλέσει. «Να ανακαλέσει αμέσως αλλιώς η φράση τον χαρακτηρίζει» είπε ο εισηγητής της ΝΔ.

Στη συνέχεια πάντως ο κ. Τσακαλώτος έριξε τους τόνους. «Παραφέρθηκα όταν είπα ότι είστε χυδαίος. Αλλά αυτό που είπατε είναι χυδαίο. Μετά από 100 χρόνια φεμινιστικού κινήματος πρέπει να μάθετε ότι οι γυναίκες δεν είναι ούτε του ανδρός τους, ούτε του πατρός τους. Έχουν τη δική τους υπόσταση» είπε στον κ. Βαρβιτσιώτη και επισήμανε ότι είναι χυδαιότητα να λέμε ότι έχουμε προτείνει «έναν πανεπιστημιακό, έναν τραπεζικό και τη γυναίκα κάποιου άλλου». Στον υπουργό Οικονομικό ανταπάντησε ο κ. Βαρβιτσιώτης διερωτώμενος αν υπάρχουν «άξιες γυναίκες» μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην αντιπαράθεση ενεπλάκη και ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος καταλόγισε «χυδαιότητα» στην κυβέρνηση.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!