Δύναμη Δημιουργίας - Νέα Πρόταση (Ωραιόκαστρο): Στο ίδιο έργο θεατές....


ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ…

     Όλος ο κόσμος, δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, περιφερειάρχες, εκπαιδευτικοί γνωρίζουν εδώ και 6 μήνες ότι στις περιοχές που φιλοξενούνται πρόσφυγες θα αξιοποιηθούν τα δημόσια σχολεία για τα προσφυγόπουλα μετά το πέρας των μαθημάτων στις 2 η ώρα το μεσημέρι. Εκτός βέβαια από το δήμαρχο Ωραιοκάστρου, ο οποίος για τρίτη φορά συγκάλεσε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να πει στον κόσμο ότι πάλι τον κορόιδεψαν και αιφνιδιάστηκε! Και επαναλαμβάνοντας την ίδια μέθοδο φρόντισε σε αυτή τη θεατρική παράσταση να χρησιμοποιήσει αυτή τη φορά ως κομπάρσους τους ανυποψίαστους και δικαίως αγωνιώντες γονείς.
     Πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι συνδημότες μας ότι η σκέψη για τη χρήση των σχολείων τις απογευματινές ώρες από τα προσφυγόπουλα είχε συζητηθεί και δημοσιευτεί από το Μάρτιο σε εφημερίδες και blogs. Ήταν δε γνωστό σε όλους τους διοικούντες ότι νομοτελειακά αυτή η απόφαση θα υλοποιηθεί ελλείψει άλλων εναλλακτικών.
    
Ο δήμαρχος του «δεν ξέρω, δεν άκουσα, δεν είδα, με αιφνιδίασαν, είναι ψεύτες και με κορόιδεψαν», δε δίστασε για πολλοστή να στήσει μια νέα παράσταση για να καλύψει τις τεράστιες και προφανείς ευθύνες του. Η παράταξη ‘ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ’ την τελευταία φορά που επαναλήφθηκε αυτή η τακτική ενημέρωσε τους πολίτες και το δημοτικό συμβούλιο ότι δε θα συμμετέχει ξανά σε μία τέτοια παρωδία και για το λόγο αυτό σύσσωμη η δημοτική μας ομάδα δεν παρευρέθηκε. Πιστεύουμε ότι αυτή η κοροϊδία των έκτακτων δημοτικών συμβουλίων λίγες ημέρες πριν υλοποιηθούν προειλημμένες και γνωστές εδώ και καιρό σε όλους αποφάσεις, πρέπει να σταματήσει. Εάν υπήρχαν πραγματικά ειλικρινείς προθέσεις αυτό το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί πολύ νωρίτερα και όχι 10 ημέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Εάν θέλει κάποιος να αποφύγει άσχημες και δυσμενείς εξελίξεις πρέπει να δράσει εγκαίρως και όχι να κάνει τον ανήξερο κρυπτόμενος πίσω από τους δημοτικούς του συμβούλους (άραγε για πόσο ακόμα) και ανυποψίαστους αθώους γονείς. Και ειδικά όταν αυτός είναι ο βασικός υπαίτιος για όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν…                       


Από το Γραφείο Τύπου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!