Δεμουρτζίδης: ΄΄Το ανακαινισμένο Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας Δήμου Παύλου Μελά, τοπόσημο της Δυτικής Θεσσαλονίκης΄΄


- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -

Δεμουρτζίδης: ΄΄Το ανακαινισμένο Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας Δήμου Παύλου Μελά, τοπόσημο της Δυτικής Θεσσαλονίκης΄΄

Πραγματικό κόσμημα για το πολιτιστικό τοπίο της Δυτικής Θεσσαλονίκης, αποτελεί το ανακαινισμένο Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας Δήμου Παύλου Μελά, το οποίο επαναλειτούργησε με την ευκαιρία της έναρξης των εκδηλώσεων ΄΄Σεπτέμβριος όπως … Πολιτισμός΄΄ με ένα διήμερο αφιέρωμα στο έντεχνο, λαϊκό τραγούδι αλλά και στην παράδοση, την Πέμπτη 1 και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016.
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης στο χαιρετισμό του προς τους κατοίκους του Δήμου και τους επισκέπτες που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις ευχαρίστησε θερμά τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τις υπηρεσίες που πραγματοποίησαν εργασίες αποκατάστασης, συντήρησης, καθαρισμού και με τις παρεμβάσεις τους στις κερκίδες και στη σκηνή, στα καμαρίνια και στον περιβάλλοντα χώρο, μεταμόρφωσαν το Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας το οποίο όπως τόνισε χαρακτηριστικά ΄΄αποτελεί τοπόσημο της Δυτικής θεσσαλονίκης΄΄ και κάλεσε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τη νέα γενιά, να σεβαστούν και να περιφρουρήσουν το χώρο από τυχόν δολιοφθορές.
Το Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας έχει χτιστεί σε εξαιρετική τοποθεσία, στην οδό Αγίου Δημητρίου και Κολοκοτρώνη, κοντά στην περιοχή Πλατανάκια και τους Ιερούς Ναούς Αγίου Γεωργίου και Αγίου Κωνσταντίνου.
Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει πάνω από 750 θεατές και να διασφαλίσει άνετη στάθμευση για αυτοκίνητα και πούλμαν στο πάρκινγκ του θεάτρου..
Για τους επισκέπτες υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης και με την αστική συγκοινωνία, Γραμμή 38, στάση παλιός παιδικός σταθμός.

(Οι φωτογραφίες είναι μια ευγενική χορηγία του Studiο ΔΥΤΙΚΩΣ Αλέξης Αλαματίδης στην Άνω Ηλιούπολη)Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!