Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

Άλλαξε η διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ τρεις μέρες πριν την ιδιωτικοποίηση

Νέα διοίκηση διορίστηκε στην Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ), μόλις τρεις ημέρες πριν την ιδιωτικοποίηση της εταιρείας.

Με απόφαση που φέρει την ημερομηνία 12 Αυγούστου και την υπογράφουν ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ Τρύφωνας Αλεξιάδης και ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης και δημοσιεύτηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αντικαθίσταται ο Στέφανος Αγιασόγλου με δύο νέα στελέχη.

Ειδικότερα, τη θέση του προέδρου καταλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Αντωνιάδης, πολιτικός μηχανικός, και τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου ο κ. Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ηλεκτρολόγος μηχανικός.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΕΕΣΣΤΥ μετά την τελευταία αναβολή του διαγωνισμού είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, με την ελπίδα ότι οι Ιταλικοί σιδηρόδρομοι θα ενδιαφερθούν για την εταιρεία.

Δείτε εδώ το Φύλλο της Εφημερίδα της Κυβερνήσεων: ΦΕΚ.pdf


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας