Δυτ. Θεσσαλονίκη: Παραδίδεται σε κυκλοφορία ο κόμβος της Ευκαρπίας - Πότε θα παραδοθούν οι υπόλοιποι κόμβοι



Παραδίδεται στην κυκλοφορία το ερχόμενο Σάββατο στις 15.00 ο ανισόπεδος κόμβος της Ευκαρπίας επί της δυτικής εσωτερικής περιφερειακής Θεσσαλονίκης. Η απόδοση σε κυκλοφορία θα γίνει από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη.
“Ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό έργο στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης. Το έργο κατασκευάστηκε μέσα σε δύο χρόνια και ουσιαστικά καταργεί τα φανάρια, υπογειοποιεί για 70 μέτρα την περιφερειακή και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες των κατοίκων της Ευκαρπίας και των χρηστών του περιφερειακού”, ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, ο προϊστάμενος των έργων δυτικής Θεσσαλονίκης της “Εγνατίας Οδού’, Κώστας Παρδάλης και συμπλήρωσε: “Μέχρι το τέλος του 2016 θα δοθούν στην κυκλοφορία και άλλοι τρεις κόμβοι (Μαιάνδρου, Βέμπο, 3ης Σεπτεμβρίου) ενώ μέχρι την άνοιξη του 2018 θα ολοκληρωθούν και οι κόμβοι της Σταυρούπολης και της Μακρυγιάννη”.






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!