Ηράκλειο: Επιχειρηματίας συνελήφθη με κοκαϊνη - Τι βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα στο σπίτι του!

Σάλος στο Ηράκλειο από τη σύλληψη του επιχειρηματία. Οι πληροφορίες που έφτασαν στην αστυνομία, αποδείχθηκαν απόλυτα ακριβείς...

Πρόκειται για έναν 42χρονο Έλληνα επιχειρηματία που συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (02-09-2016) στο Ηράκλειο, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, εντοπίστηκε ο 42χρονος από αστυνομικούς και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 5 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 100 γραμμάρια κοκαΐνης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 825 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες, ένα μαχαίρι με υπολείμματα κοκαΐνης και 2 κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τις σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive.gr


Πηγή: www.newsit.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!