Μέσα για ΑΕΚ οι Φορτούνης, Ντε Λα Μπέγια

Λήξη συναγερμού για Φορτούνη; Προφανώς κάτι τέτοιο συμβαίνει, αν αναλογιστούμε την εικόνα του στο πρόγραμμα της Παρασκευής (30/9), όπου ο διεθνής άσος έκανε κανονικά αποθεραπεία με όλους όσους έπαιξαν με τον ΑΠΟΕΛ. Στην προπόνηση του Σαββάτου (1/10) αναμένεται να μπει κανονικά και κατ' επέκταση να δει το όνομά του στη 18άδα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. 

Απ' ό,τι φάνηκε δηλαδή, οι ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο δεν φαίνεται να ήταν τελικά σοβαρές. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντε Λα Μπέγια (σ.σ. είχε πρόβλημα στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού), ο οποίος ενδέχεται να ξαναπαίξει έστω και με ένεση για να μην πάει σε αλχημείες ο Μπέντο.

Στο μεταξύ, ο Τσιμίκας προπονήθηκε κανονικά, σε αντίθεση με τους Ελαμπντελαουί και Ρέτσο που συνεχίζουν τα προγράμματά τους για να είναι έτοιμοι αμέσως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Όσο για την ενδεκάδα με την ΑΕΚ; Αν ο Φορτούνης βγάλει όλο το πρόγραμμα αύριο (1/10), τότε αυτομάτως θα θέσει και υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα. Από εκεί και πέρα, στην τελευταία προπόνηση των "ερυθρολεύκων" όλο και κάποια δοκιμή θα κάνει ο Μπέντο για τους έντεκα που έχει στο μυαλό του. 

Photo Credits: Action Images


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!