Νέο χτύπημα της κακοκαιρίας: Εγκλωβισμένοι οδηγοί στο Λιανοκλάδι

Στο ύψος 12ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Λαμίας - Καρπενησίου στο σιδηροδρομικό σταθμό του Λιανοκλαδίου, η συγκοινωνία έχει διακοπεί, καθώς το νερό έχει περάσει την γέφυρα και έχουν εγκλωβιστεί 30 οχήματα, στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα και ένα ερπυστριοφόρο που προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς και τα οχήματά τους ενώ προτεραιότητα δόθηκε σε ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που εγκλωβίστηκε στο σημείο μαζί με τους υπόλοιπους οδηγούς.

Η κυκλοφορία των σιδηροδρόμων έχει διακοπεί στο Λιανοκλάδι, ενώ το πρόβλημα επιδεινώθηκε και λόγω φερτών υλικών από έργα που γίνονται στην περιοχή.

Το φαινόμενο είναι πιο έντονο στην Δυτική Φθιώτιδα, ενώ από την Λαμία η Πυροσβεστική δέχτηκε 7 κλήσεις, ενώ έχουν σημειωθεί και προβλήματα με την ηλεκτροδότηση.

Λόγω ισχυρής βροχόπτωσης στην Επαρχιακή Οδό Καλαμπάκας-Κλεινοβού, έχουν ακινητοποιηθεί 4 οχήματα, στο σημείο επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ένα ερπυστριοφόρο, που προσπαθούν να απεγκλωβίσουν οδηγούς και οχήματα.

Έντονο είναι το χτύπημα της κακοκαιρίας και στην περιοχή της Καλαμπάκας. Το χωριό Αμπέλια Κλεινοβού έχει αποκλειστεί, καθώς έχει πέσει γέφυρα. Η Πυροσβεστική μέχρι στιγμής έχει δεχθεί 5 κλήσεις από την Καλαμπάκα και άλλες 5 κλήσεις από την Καρδίτσα για αντλήσεις υδάτων.

Σφοδρή είναι και η καταιγίδα που έπληξε το Κιάτο όμως, όπου η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 20 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!