Παρα θυν αλός: Τροποποιήσεις συναυλιών λόγω καιρικών συνθηκών




                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


                Τρίτη 20/9 - Πρώην Στρατόπεδο Μακ/χου Κόδρα, 21:00
The Band Stage
Συμμετέχουν οι:Life like portrait” και “2L8”
Κυριακή 25/9 Δασάκι Κόδρα οι - M.A.t.E.

Αναβάλλεται λόγω των κακών καιρικών φαινομένων που επικρατούν, η προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ συναυλία Band Stage των τριών συγκροτημάτων στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Κόδρα.

Η μουσική αυτή βραδιά με την συμμετοχή όμως μόνο των δύο συγκροτημάτων τουςLife like portrait” και “2L8” θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Το τρίτο συγκρότημα M.A.t.E. θα εμφανιστεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στο Δασάκι του Κόδρα, με τη λήξη του εικαστικού φεστιβάλ Πεδίο Δράσης Κόδρα 2016.

΄Οσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια ισχύουν κανονικά και η προπώληση συνεχίζεται.

ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΛΑΜΑ TRIO ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

Παρασκευή 9/9 - Πέτρος Μάλαμας Trio και Σωτήρες στο «Μελίνα Μερκούρη»

Οι εκδηλώσεις του Παρα Θιν Αλός, συνεχίζονται αύριο Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ με τη συναυλία του Πέτρου Μάλαμα Trio και τους Σωτήρες, στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» και όχι στο χώρο του στρατοπέδου Κόδρα, όπως  αρχικά προγραμματίστηκε. Η αλλαγή του χώρου διεξαγωγής οφείλεται  στις άστατες καιρικές συνθήκες που υπάρχουν 

Βιογραφικά στοιχεία

Ο Πέτρος Μάλαμας με τον Νίκο Παπαϊωάννου και τον Θάνο Καζαντζή παρουσιάζουν με τύμπανα, κιθάρα, πλήκτρα, τζουρά και βιολοντσέλο ακουστικά τραγούδια και τραγωδίες ανήκουστες όπως η Καναδέζα* και άλλες ιδιωτικές πρωτοβουλίες.
*Καναδέζα είναι ένας κύκλος μελωδικών ιστοριών που συνελήφθη στο Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας. Ο τίτλος παραπέμπει στο όχημα του στρατού μα εννοεί έναν άνθρωπο· αποτελείται από εννέα άσματα, μία ορχηστρική μινιατούρα και μία γονική παροχή
υγ : τα τραγούδια εκτός προγράμματος είναι μέρος του προγράμματος· καλή Τύχη· σίγουρα

Οι Σωτήρες είναι ένα ελληνόφωνο γκρουπ πειραματικής ποπ  μουσικής. Αποτελούμενο από μουσικούς που επί χρόνια έχουν διαμορφώσει με το παίξιμό τους την νέα ελληνική μουσική σκηνή, ξεκινάει το ταξίδι του με τις μπαταρίες του φορτωμένες! Οι συνθέσεις είναι του Φώτη Σιώτα και του κύπριου τραγουδοποιού Λευτέρη Μουμτζή και φλερτάρουν με την παράδοση, την ψυχεδελική ροκ, τους αφρικάνικους ρυθμούς και το πανκ μεταξύ άλλων. 

Οι Σωτήρες είναι:
Φώτη Σιώτας: (φωνή - βιολί), Λευτέρης Μουμτζής (μπάσο - φωνητικά), 
Κώστας Παντέλης (κιθάρα), Βασίλης Μπαχαρίδης (τύμπανα).





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!