Πεντάχρονη με καρδιά λιονταριού! Ανασύρεται ζωντανή - Νεκρή ολόκληρη η οικογένειά της! Σοκαριστικό βίντεο

Ένα βίντεο "γροθιά στο στομάχι", αποτυπώνει τις στιγμές κατά τις οποίες ένα μικρό κορίτσι ανασύρεται ζωντανό από τα συντρίμμια ενός κτιρίου που έχει καταρρεύσει μετά από αεροπορική επιδρομή στο Χαλέπι, της Συρίας.

Είναι ένα θαύμα στα ερείπια, ωστόσο για αυτό το κορίτσι είναι συνάμα και τραγωδία. Κι αυτό διότι όλα τα μέλη της οικογένειάς της βρήκαν τραγικό θάνατο κατά την αεροπορική αυτή επιδρομή...

Η δραματική ιστορία της

Η πεντάχρονη Rawan Alowsh, που δεν μπορεί καν να κινηθεί, είναι απελπισμένη, καθώς οι διασώστες σκάβουν γύρω της, πριν καταφέρουν τελικά να την επελευθερώσουν από τους τόνους τσιμέντου που την περικυκλώνουν.

Είναι σοκαριστικό, αλλά θυμίζει εικόνες κανονικής ανασκαφής. Το πεντάχρονο κορίτσι ακινητοποιημένο από το σοκ και οι διασώστες να απομακρύνουν τεράστια κομμάτια τσιμέντου και μεγάλες ποσότητες σκόνης μέχρι να την βγάλουν από το μαρτύριό της.

Είναι χαρακτηριστικό πως κάποια στιγμή ο διασώστης προσπαθεί να την ανασύρει κρατώντας την από την αλογοουρά της...

Οι εικόνες είναι πραγματικά συγκλονιστικές... Δείτε το βίντεο

 

Το κορίτσι μεταφέρθηκε αμέσως σε κάποια κοντινή νοσοκομειακή μονάδα, ενώ είναι καλυμμένο με αίμα και σκόνες... Εδώ να σημειώσουμε πως η κατάσταση της υγείας της παραμένει άγνωστη μετά τη διάσωσή της.

Φωτό από news.sky.comΦωτό από news.sky.com

Το κορίτσι είχε τρεις αδελφές και έναν αδελφό, που όπως προαναφέραμε σκοτώθηκαν στο σημείο. Ο 28χρονος πατέρας της, Mohammad Alowsh, και η 30χρονη μητέρα της, Kefaeh, βρήκαν επίσης τραγικό θάνατο...

Πηγή: news.sky.com


Πηγή: www.newsit.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!