Αντεπίθεση Τσίπρα για άδειες-διαπλοκή με αίτημα για συζήτηση στη Βουλή


«Κύριε Μητσοτάκη μην κάνετε αιτήματα γιατί καμιά φορά γίνονται αποδεκτά» είπε ο κ. Τσίπρας στον πρόεδρο της ΝΔ που είχε ζητήσει να συζητηθεί το θέμα των αδειών σε άλλη ευκαιρία. Ευθύς αμέσως, μάλιστα, κατέθεσε το αίτημα για τη συζήτηση διαμηνύοντας σε όλες τις πλευρές ότι θα ακουστούν «ονόματα» και «διευθύνσεις».
Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε, μάλιστα, τον κ. Μητσοτάκη ότι δεν απάντησε για το θέμα της διαπλοκής και επέλεξε να αποδράσει από τη συζήτηση. «Ίσως οι επικοινωνιολόγοι συμβούλευσαν τον κ. Μητσοτάκη να μη λερώσει τα χέρια του και αφήνει άλλους να κάνουν τη βρώμικη δουλειά». «Δεν θα αποδράσετε από αυτή τη συζήτηση» ξεκαθάρισε.
Ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε ταυτόχρονα ότι εδώ και ένα μήνα η χώρα βρίσκεται στο ρυθμό ενός καταιγιστικού βομβαρδισμού για τις άδειες. Τόνισε μάλιστα, ότι τις επιθέσεις εξαπολύουν τα μέσα που δεν κατάφεραν να αδειοδοτηθούν, εκείνα που πήραν άδειες και αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να πληρώσουν αλλά και τρίτα «που έχουν εδώ και καιρό έχουν αντιληφθεί ότι δεν μπορούν να παίρνουν άλλα θαλασσοδάνεια».

Ο πρόεδρος της ΝΔ μόλις έλαβε το λόγο για τη δική του δευτερολογία υπενθύμισε ότι αντίστοιχο αίτημα είχε υποβάλλει ο κ.Τσιπρας το Μάρτιο του 2016, υποστήριξε ότι σε εκείνη τη συζήτηση τότε ο πρωθυπουργός είχε υποστεί πανωλεθρία και σχολίασε ότι έκτοτε έχουν μεσολαβήσει Καλογρίτσας, τράπεζα Αττικής και offshore της Αυγής, δηλώνοντας "Με μεγάλη χαρά θα έλθουμε να συζητήσουμε".
Αλλά και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στη δευτερολογία της απάντησε στον κ.Τσίπρα: "Το γάντι το σηκώνουμε. Ναι, ελάτε να μιλήσουμε για τη διαπλοκή. Αυτή τη φορά θα είστε κατηγορούμενος και όχι απλά απολογούμενος".

Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!