Ανατροπή! Δεν κάνει πρεμιέρα η Χριστίνα Λαμπίρη στο Epsilon

Αν ψηφίζετε Χριστίνα Λαμπίρη δαγκωτό, αν πιστεύετε πως κατέχει την τέχνη του gossip όσο λίγοι και περιμένατε πως και πως από Δευτέρα την επιστροφή της στο... τόπο του εγκλήματος, τσάμπα κόπος! Τσάμπα κόπος γι ΄αυτή την συγκεκριμένη Δευτέρα...

Με άλλα λόγια, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Χριστίνας μέσα από το Epsilon δεν πρόκειται να γίνει, παρά το γεγονός ότι είχε ανακοινωθεί κανονικά. Η ολοκαίνουργια εκπομπή της "La... biri-biri" δεν σηκώνει αυλαία σε τρεις (και ούτε...) μέρες από τώρα.

Τι έχει συμβεί; Αυτό που έχει συμβεί είναι ότι ο χρόνος δεν επαρκεί προκειμένου τα πάντα να είναι φροντισμένα στην εντέλεια μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, γεγονός που έκανε και την Χριστίνα, αλλά και τους ιθύνοντες του καναλιού να αποφασίσουν να περιμένουν ακόμα λίγο, έτσι ώστε το πρώτο "καλησπέρα" που θα ακουστεί στον αέρα να είναι όπως ακριβώς πρέπει!

Αλλωστε, είναι γνωστή η τελειομανία της Χριστίνας. Δεν αφήνει ποτέ τίποτα στην τύχη του! Ετσι, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη Δευτέρα στις 19 του μήνα.

Μάλιστα, καλώς εχόντων των πραγμάτων τις επόμενες ημέρες θ ΄αρχίσει να προβάλλεται και το σχετικό τρέιλερ της εκπομπής!

tlife


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!