Ντου κουκουλοφόρων στην κλήρωση της Football League


Απίστευτα πράγματα έγιναν στην κλήρωση της Football League.
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της διαδικασία της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Football League έγινε ντου στον χώρο στο Αττικό Άλσος.
Περίπου 30 κουκουλοφόροι εισέβαλαν και τα έκαναν γυαλιά καρφιά, σπάζοντας τραπέζια και καρέκλες και πετώντας φωτοβολίδες. Έσπασαν λάπτοπ από δημοσιογράφους που κάλυπταν την κλήρωση ενώ έριξαν κάτω και τις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων.
Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας φωτορεπόρτερ ενώ προκλήθηκαν και ζημιές σε αυτοκίνητα στο πάρκινγκ. Από τον χώρο φυγαδεύτηκαν αμέσως οι κ.Γκιρτζίκης και Καλογιάννης. Οι κουκουλοφόροι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έβριζαν τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη.
Λίγα λεπτά αργότερα οι άγνωστοι αποχώρησαν από τον χώρο χωρίς να έχει γίνει κάποια σύλληψη αφού η αστυνομία δεν είχε προλάβει να έρθει.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας ο υφυπουργός Κοντόνης δεν συνδέει τα αποψινά επεισόδια με την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ που όπως όλα δείχνουν θα αρχίσει το προσεχές Σάββατο.
* Η φωτογραφία είναι από το footballleaguenews.gr

Πηγή: www.pamesports.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!