MEGA: Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι

Ως εκ τούτου, αρχής γενομένης από τους δημοσιογράφους του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού, ξεκινά επίσχεση εργασίας, το οποίο και σημαίνει πως δεν θα προβληθούν ξανά δελτία ειδήσεων. Να θυμίσουμε ότι μέχρι ώρας, το κανάλι πρόβαλε το μεσημεριανό δελτίο και σε εξαιρετικές περιπτώσεις το κεντρικό δελτίο των 20.00. Φαίνεται όμως πως τους δημοσιογράφους θα ακολουθήσουν και οι τεχνικοί, αλλά και οι διοικητικοί υπάλληλοι του σταθμού, αφού δεν διαφαίνεται άμεσα κάποια λύση.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν από το νομικό τμήμα της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. πως θα λάβουν επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση και τις εξελίξεις της επιχείρησης το μεσημέρι της Παρασκευής, χωρίς παρόλα αυτά να δίνεται κάποια επιπλέον ενημέρωση.

Τις τελευταίες ημέρες άλλωστε δεν είναι λίγοι οι εργαζόμενοι του σταθμού που έχουν μαζέψει τα πράγματά τους, αποχωρώντας από τα κτίρια του σταθμού. "Ένα μικρό ψυγείο και λίγες κούτες είναι τα προσωπικά μου υπάρχοντα, αυτά που παίρνω μετά από 25 χρόνια στο Mega" έγραφε σε ανάρτησή του στο facebook τη Δευτέρα ο αθλητικογράφος Μένιος Σακελλαρόπουλος.

Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης διαπιστώνει πως "μάλλον το ταξίδι φτάνει στο τέλος του". "Είμαι και θα είμαι πάντα περήφανος για το MEGA. Είμαι περήφανος για όσους ταξιδέψαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια" ανέφερε και έκλεισε λέγοντας: "Θα μείνω στο καράβι μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σε τελευταία ανακοίνωσή τους τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι ανέφεραν: "Κύριε Βαρδινογιάννη, Κύριε Μπόμπολα, Κύριε Ψυχάρη, ειλικρινά λυπούμαστε που είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας υπενθυμίσουμε ότι έχετε “ξεχάσει” 500 οικογένειες στην επιχείρησή σας, ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, απλήρωτους εδώ και πέντε μήνες". Στην ανακοίνωση, ανέφεραν πως η κατάσταση του σταθμού είναι αποτέλεσμα της αδιαφορίας και της ολιγωρίας των μετόχων, καλώντας τους, ακόμη και αν έχουν σκοπό να τερματίσουν τη λειτουργία του σταθμού να πληρώσουν όσα χρωστάνε στους εργαζόμενους.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!