O Σταυρός του Νότου γιορτάζει 20 χρόνια

Ο Σταυρός του Νότου μετακομίζει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για τρεις μέρες γεμάτες μουσική και αναμνήσεις, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια σημαντικών φιλανθρωπικών φορέων.

Καλλιτέχνες που άφησαν το στίγμα τους, που έβαλαν την ενέργεια και το ταλέντο τους. Μουσικοί, συνθέτες και τραγουδιστές, που έγραψαν ιστορία και ενηλικιώθηκαν παρέα με τον Σταυρό του Νότου αυτά τα 20 χρόνια. Παλιοί και νέοι φίλοι.

Στην τριήμερη γιορτή, στις 26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου, θα δώσουν το παρών πάνω από εξήντα καλλιτέχνες.
 
Όλοι οι καλλιτέχνες, συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην τριήμερη γιορτή, τα έσοδα θα διατεθούν: στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), στους Γιατρούς του Κόσμου, στο ΚΕΘΕΑ, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα.

Όσοι έχουν τη δυνατότητα μπορούν να φέρουν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση με τις αφίσες που συνόδεψαν τα προγράμματα του Σταυρού του Νότου αυτά τα είκοσι χρόνια, με το πλούσιο οπτικό υλικό και τις video προβολές από εμφανίσεις καλλιτεχνών.


Η πλήρη λίστα των καλλιτεχνών και πληροφορίες για την τριήμερη γιορτή

Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!