O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Ελευθερίου Κορδελιού καταδικάζει κάθε μορφή αποκλεισμού και περιθωριοποίησης σε βάρος παιδιών , είτε αυτά είναι Ελληνόπουλα είτε αλλοδαπά .


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας καταδικάζει κάθε μορφή αποκλεισμού και περιθωριοποίησης σε βάρος παιδιών , είτε αυτά είναι Ελληνόπουλα είτε αλλοδαπά .
Οι αρμοδιότητες ενός συλλόγου γονέων είναι εκείνες που προωθούν την αρμονική συνύπαρξη των παιδιών μεταξύ τους και όχι την πυροδότηση ρατσιστικών και φασιστικών τακτικών που ουδεμία σχέση μπορεί να έχουν με την ιδιότητα του γονέα.
Κανένας γονιός δεν έχει δικαίωμα να ξεχωρίζει και να στιγματίζει ως ανεπιθύμητο το παιδί κανενός  , πόσο μάλλον όταν αυτό συμβαίνει λόγω διαφορετικής εθνικότητας , κουλτούρας και θρησκείας.
Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να απαξιώνει ανθρώπους και ειδικά τα παιδιά , οι άνθρωποι είναι ίσοι μεταξύ τους και δεν χωρίζονται σε κατηγορίες , δεν υπάρχουν άνθρωποι δεύτερης διαλογής .
Κορδελιό 14/9/2016
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!