Παρουσίαση «αστέρων» από τον Ολυμπιακό! (pics)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, πριν την έναρξη των υποχρεώσεών της, για το Europa League παρουσίασε τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα. Εκεί άπαντες δήλωσαν έτοιμοι να βοηθήσουν άμεσα για την επίτευξη των στόχων.

Στο πάνελ βρέθηκε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Κουντούρης ενώ την Σ.Τ. προλόγισε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς. Στην αίθουσα έδωσαν το παρών αρκετοί παλαίμαχοι και ο Σάββας Θεοδωρίδης ενώ μετά το πέρας της παρουσίασης ακολούθησε φωτογράφηση με φόντο στο γήπεδο αλλά και στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Τα νέα αποκτήματα λοιπόν είναι οι Λεάλι, Ρομαό, Πασιένσια, Καρντόσο, Φιγκέιρας, Βιάνα, Ελιουνούσι, Μάρτινς, Ντε Λα Μπέγια και Μάριν. 

Ο κ. Κουντούρης είπε για τα νέα αποκτήματα: «Καλησπέρα και από μένα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τους νέους μας παίκτες. Δέκα στο σύνολο. Που ευελπιστούμε με την ποιότητα που έχουν να μας βοηθήσουν στην κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και γιατί όχι μία υπέρβαση στην Ευρώπη. Πρώτα απ' όλα τους εύχομαι υγεία και να μπορέσουν να εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες τους».

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Φιγκέιρας: «Καλησπέρα σε όλους σας. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος που είμαι σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια. Ελπίζω να βοηθήσω για να υπάρξει συνέχεια σε αυτό το σερί των κατακτήσεων για τον Ολυμπιακό».

Το πως ζει την ομάδα μετά και τον αποκλεισμό - σοκ και τους στόχους του: «Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε. Είχαμε μεγάλη προσμονή και φιλοδοξία να συνεχίσουμε. Για πολλούς λόγους δεν το καταφέρουμε. Όμως υπάρχει συνέχεια στο Γιουρόπα και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται».

Στην συνέχεια παρέλαβε την φανέλα του με το Νο77. Ακολούθησε ο Νικόλα Λεάλι.

Η αρχική τοποθέτησή του: «Καλησπέρα σε όλους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα εδώ σε μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δουλεύουμε πολύ καλά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για όλα. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Κλειδί είναι η δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Το ότι ήρθε σε μεγάλη ομάδα στον Ολυμπιακό και το τι θέλει να πετύχει διότι έχει τονίσει ότι έχει υψηλούς στόχους: «Το ζητούμενο για μένα είναι να γίνομαι καλύτερος. Να βελτιωνόμαστε συνολικά και να είμαστε πιο καλοί. Ο στόχος μας είναι νίκη σε κάθε ματς. Να πετύχουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Είμαστε παρόντες σε τρεις διοργανώσεις. Το ξέρουμε αυτό. Αρχίζουμε από την Πέμπτη».

Μετά πόζαρε με την φανέλα με το Νο31. Την... σκυτάλη πήρε ο Ντε Λα Μπέγια.

Αρχικά είπε: «Καλησπέρα σε όλους. Είναι πολύ μεγάλη χαρά που είμαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Είμαι λίγο καιρό εδώ αλλά έχω καταλάβει πως είναι μία ομάδα με πολύ δύναμη εδώ στην Ελλάδα και με σεβασμό στην Ευρώπη. Ελπίζω και εγώ να μπορέσω να βοηθήσω».

Το εάν έχει νιώσει πως υπάρχει εμπιστοσύνη προς εκείνον: «Ναι είναι αλήθεια πως ήρθα εδώ για να απολαύσω το ποδόσφαιρο. Είναι η πρώτη μου εμπειρία εκτός Ισπανίας. Έχω νιώσει την εμπιστοσύνη των προπονητών μου. Και του Βίκτορ πριν και τώρα του Μπέντο και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Πήρε μετά την φανέλα του με το 24».

Στην συνέχεια ο Πασιένσια είπε: «Καλησπέρα σε όλους. Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού, που έχει κύρος και πρεστίζ».

Το ότι ο πατέρας του ήταν να δουλέψει στην ομάδα και τώρα ήρθε αυτός: «Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Αυτό έχει περάσει. Εγώ έχω έρθει εδώ για τίτλους και να βοηθήσω την ομάδα να βελτιώνεται».

Έχει πάρει το Νο21. Σειρά πήρε μετά ο Βιάνα. Η αρχική επισήμανση του Βραζιλιάνου σέντερ μπακ: Καλησπέρα σε όλους. Έχω έρθει στον Ολυμπιακό με την ίδια φιλοδοξία με όλους τους συμπαίκτες μου. Άλλοι είναι πιο πολύ στην ομάδα και άλλοι πιο λίγο. Ο στόχος είναι ίδιος: να γράψουμε ιστορία και να συνεχίσουμε με επιτυχίες.

Το πως βιώνει την μεταγραφή του σε τόσο μικρή ηλικία: «Είναι κάτι που δεν με απασχολεί. Πολλοί συμπαίκτες μου είναι πολύ νέοι. Εγώ είμαι εδώ και πανέτοιμος και με φιλοδοξία να βοηθήσω την ομάδα στην διάρκεια της σεζόν». Πήρε το Νο36.

Μετά ήταν ο Ρομαό που μίλησε λέγοντας: «Καλημέρα σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Στην μεγάλη αυτή ομάδα. Έχω έρθει με όρεξη να δουλέψω και να συνεισφέρω με την εμπειρία μου στην ομάδα».

Το πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί: «Δεν είμαι ακόμα στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Πιστεύω πως σε 2-3 εβδομάδες θα είμαι έτοιμος. Πήρε την φανέλα με το Νο4».

Ακολούθως πήγε στο πάνελ ο Μάρτινς. «Ο Πορτογάλος είπε: Καλησπέρα σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι μέλος σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Σε έναν σύλλογο τεραστίων διαστάσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλει να βοηθήσει την ομάδα να συνεχίσει να γράφει ιστορία».

Το ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος που πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό: «Ναι είναι αλήθεια. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και το πως με έχουν υποδεχθεί. Έχω εισπράξει πολύ αγάπη και νιώθω όπως και στην πατρίδα μου». 

Ο Αντρέ Μάρτινς πήρε το 28. Μετά ήταν ο Ταρίκ Ελιουνούσι. Αρχικά είπε: «Γειά σας. Είμαι ο Ταρίκ. Είμαι τρεις εβδομάδες εδώ. Είναι τρεις καλές εβδομάδες για μένα και τον σύλλογο».

Το πως βλέπει τις πρώτες του ημέρες στον σύλλογο και το πόσο τον έχει βοηθήσει ο Ομάρ: «Η γερμανική Λίγκα είναι πολύ σκληρή. Με υψηλό τέμπο. Όμως και εδώ τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Είναι 11 εναντίον 11. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος αλλιώς θα χάσεις. Ανυπομονώ για αυτήν τη νέα εμπειρία. Με τον Ομάρ τα πράγματα είναι πιο εύκολα για μένα. Με έχει βοηθήσει και ελπίζω να επανέλθει πολύ γρήγορα».

Ο Ελιουνούσι πήρε την φανέλα με το Νο18. Μετά ήταν ο Μάριν. Ο Μάρκο Μάριν αρχικά είπε: «Γειά σας. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα. Είναι ένα τρομερό γκρούπ. Μετά από λίγες εβδομάδες εδώ. Έπειτα από 3 εβδομάδες μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι περήφανος που φοράω αυτήν την φανέλα».

Το εάν θα ήθελε ένα ακόμα Γιουρόπα σύντομα: «Ναι θα ήταν κάτι τρομερό. Θα μου άρεσε πολύ. Είναι μία δύσκολη διοργάνωση. Εάν ξεκινήσεις καλά μπορείς να προχωρήσεις και να φτάσεις όσο πιο ψηλά γίνεται. Πήρε την φανέλα με το Νο11».

Το βαρύ πυροβολικό, Όσκαρ Καρντόσο, ακολούθησε: «Καλησπέρα σας. Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ, σε αυτόν τον πολύ μεγάλο σύλλογο. Ελπίζω να μην απογοητεύσω κανέναν.

Το ότι μπορεί να πετύχει εύκολα 20 γκολ στην Ελλάδα, όπως έχει ειπωθεί: Προσωπικά δουλεύω πολύ και σκληρά. Ελπίζω να μπορέσω να αντεπεξέλθω. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσεις καλά. Πρώτα πρέπει να μπει το πρώτο γκολ και μετά η συνέχεια. Είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Πρώτα πρέπει να πάρω τον χρόνο μου και να δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου μετά. Πήρε την φανέλα με το 9. Ακολούθησε η ομαδική φωτογράφιση των παικτών».


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!