ΗΠΑ: Οι επιβάτες προειδοποιούνται να μην χρησιμοποιούν Samsung Galaxy Νote 7 στα αεροπλάνα

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ απηύθυνε σύσταση στους επιβάτες να μην ενεργοποιούν τις συσκευές Samsung Galaxy Νοte 7 στις πτήσεις και να μην τα αποθηκεύουν στις αποσκευές. Ο λόγος είναι όπως αναφέρει το CNN, ότι έχουν παρατηρηθεί αναφλέξεις των συγκεκριμένων κινητών λόγω των μπαταριών τους και είναι δύσκολο αυτές οι φωτιές να σβήσουν σε αεροσκάφος.

 

Σύμφωνα με το CNN, η ασυνήθιστη προειδοποίηση προσθέτει έναν πονοκέφαλο για τη Samsung ενώ ήδη κάποιες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες έχουν λάβει μέτρα για να αποτρέψουν τους επιβάτες από τη χρήση των συσκευών στα αεροσκάφη τους. 

 

Η Delta ανέφερε ότι «θα συμμορφωθεί με οποιαδήποτε οδηγία και μελετά το θέμα αυτό, ενώ η American (AAL) είναι σε επαφή με την υπηρεσία σχετικά με το θέμα.

 

Η Korean Air, ο εθνικός αερομεταφορέας της Ν. Κορέας όπου παράγεται το Samsung, δήλωσε ότι δεν έχει μέχρι στιγμής κάποια σχέδια για να περιοριστεί η χρήση του Galaxy 7 στα αεροπλάνα της. 

 

H Samsung ανακοίνωσε πριν από μία εβδομάδα ότι προχωρά σε ανάσχεση των πωλήσεων του Note 7 και υπενθυμίζει ότι θα αντικαταστήσει 2,5 εκατομμύρια συσκευές σε 10 χώρες, με νέα Note 7.


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!