Αναβάθμισε τον αυτόματο πιλότο η Tesla

Ένα βήμα πιο πέρα πήγε η Tesla, όσον αφορά το λογισμικό της και το σύστημα αυτόματου πιλότου. Η αμερικανική μάρκα ανακοίνωσε την Version 8 του λογισμικού της, καθώς και ότι αναβάθμισε το προαναφερθέν σύστημα, με σκοπό να το κάνει πιο ασφαλή.

Μάλιστα, το πιο σημαντικό μέρος στο επόμενο... σκαλί του αυτόματου πιλότου είναι ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο ενσωματωμένο ραντάρ και μείωση στη χρήση των καμερών και όλα αυτά σε εικόνα 3D χάρη στα snapshots, που λαμβάνει το ραντάρ κάθε δέκατο του δευτερολέπτου.

Από εκεί και πέρα, είναι αξιοσημείωτες και οι δηλώσεις του αφεντικού της εταιρείας, Έλον Μασκ, ο οποίος τόνισε ότι το αναβαθμισμένο σύστημα θα βοηθήσει στις επείγουσες συνθήκες φρεναρίσματος και πως το όχημα θα φρενάρει μόνο του, ακόμα κι αν εμφανιστεί στον δρόμο ένα... UFO, όταν δε θα υπάρχει καθόλου ορατότητα!


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!