TSOOKSTOCK 2016: Το πιο κοντινό μακρινό φεστιβάλ της πόλης



TSOOKSTOCK 2016 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

TSOOKSTOCK 2016
Το πιο κοντινό μακρινό φεστιβάλ της πόλης

Οι προβολείς ανάβουν ξανά. Τα ηχεία έχουν ήδη στηθεί. Το πάρτι είναι έτοιμο να αρχίσει και η σκηνή του Δρυμού έχει φορέσει τα καλά της. Ο θεσμός συνεχίζεται. TSOOKSTOCK 2016! Ο Σύλλογος «εν δράσει» διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στην αυτό-οργάνωση και τον εθελοντισμό με σκοπό να καθιερώσει ένα νέο μεγάλο θεσμό της υπαίθρου της Θεσσαλονίκης. Το πιο κοντινό μακρινό φεστιβάλ της πόλης!
Συμμετοχές
Φέτος ο χαρακτήρας έχει αλλάξει, με δύο μέρες διαφορετικού ύφους και προσανατολισμένο στη μουσική σκηνή της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.
Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 η αυλαία του Tsookstock θα ανοίξει στις 21:00 με τον Βασίλη Πετρίδη και τους Γκαϊλέ στη σκηνή σε ένα ταξίδι σε έντεχνους προορισμούς. Θα συνεχίσουν “τα παιδιά που σου ‘λεγα” με ρεμπέτικα, έντεχνα και λαϊκά.
Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 το ραντεβού έχει δοθεί για τις 20:30. Πρώτοι την σκηνή καταλαμβάνουν οι Stage Hijack με ακούσματα rock, grunge και alternative. Συνέχεια σε stonerρυθμούς με του Embargo που δίνουν τη σκυτάλη στους Ξανθιώτες Underhill West για μιαmodern rock ‘n’ roll εμφάνιση. Για το φινάλε έχουμε διαστημάνθρωπους σε μινόρε. Καρύδες που κοιτάνε στο άπειρο. Μουσικάντηδες για punk καρσιλαμάδες. Και μια μπάντα από την Ξάνθη που συνδυάζει τους mainstream balkan ρυθμούς του Bregovic και του Shantel με τους ξεσηκωτικούς λατινοska ήχους των Mano Negra, και τις ξέφρενες μουσικές των Gogol Bordello με κομμάτια που άφησαν εποχή στο ελληνικό πεντάγραμμο! Οι Coconaut Rockers, από τους δρόμους της Ξάνθης, έρχονται να αφήσουν το στίγμα τους κλείνοντας το φετινό tsookstock
Εισητήριο δεν υπάρχει! Έχουμε να κάνουμε με ένα μεγάλο πάρτι για κάθε βαλάντιο. Η συνεισφορά του καθενός είναι προαιρετική, αφού το festival αυτοχρηματοδοτείται από τις δωρεές και τα έσοδα της καντίνας. Η συμβολική συνεισφορά μόνο σκοπό έχει να βγουν τα έξοδα και το πάρτι να συνεχιστεί και του χρόνου! Το Φεστιβάλ διοργανώνει, η οργανωτική επιτροπή εθελοντών του Συλλόγου «εν δράσει».
Για Δρυμό καλά πάμε; Καλά πάτε! Ο Δρυμός καλύπτεται από το συγκοινωνιακό δίκτυο του Ο.Α.Σ.Θ. Η γραμμή είναι το 27 μέχρι το τέρμα και ακολούθως το 84. Η διαδρομή Θεσσαλονίκη – Δρυμός (15 χιλιόμετρα) διαρκεί 40, το πολύ, λεπτά της ώρας με αστικό και 15 με αυτοκίμητο. Το σημείο, όπου θα γίνει το Φεστιβάλ λέγεται Τσούκα και απέχει μόλις 500 μέτρα από τη στάση του αστικού. Κι αν, μετά από όλα αυτά, οποιοσδήποτε από το κοινό χρειαστεί επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο 6936076595 ή στο tsookstock.wordpress.com ή στη σελίδα μας στο Facebook:
facebook.com/tsookstock και facebook.com/groups/endraseioraiokastro.
Έτοιμοι για αναχώρηση;


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!