Ερωτήματα για την υπόθεση Καλογρίτσα από τον Κουρουμπλή UPD

Για το ζήτημα δανειοδότησης του Βλαδίμηρου Καλογρίτσα από την Attica Bank τοποθετήθηκε (ΒήμαFM) ο υπουργός Εσωτερικών ζητώντας από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρα, να καταθέσει όλα τα στοιχεία.

«Ο κύριος αυτός, λοιπόν, ο οποίος αν αποδειχθεί ότι τα πράγματα είναι έτσι, θα πληρώσει τρία εκατομμύρια, που έχουν δοθεί ήδη και την πρώτη δόση και θα φύγει από το παιχνίδι, τέτοιες διασφαλίσεις έκανε αυτή η κυβέρνηση», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Και σημείωσε ότι ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς «δούλεψε, πήρε πάνω του όλη την ευθύνη» και έτσι το Δημόσιο θα κερδίσει 246 εκατομμύρια.

Στην ερώτηση «αν αυτός και αυτοί που τον ανακήρυξαν οριστικό υπερθεματιστή έχουν ευθύνη», απάντησε: «Αν αποδειχθούν στοιχεία, βεβαίως, έχουν ευθύνη. Όποιες ευθύνες, και ποινικές και πολιτικές».

Λίγη ώρα αργότερα ο υπουργός Εσωτερικών εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση τονίζοντας ότι οι δέουσες ευθύνες θα αποδοθούν στους υπερθεματιστές.

Αναλυτικά:

Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας σχετικά με τη σημερινή μου τηλεφωνική συνέντευξη στο ΒΗΜΑ FM:

Αυτό που ξεκάθαρα εννοούσα είναι ότι σε όσους εκ των υπερθεματιστών έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και σε οποιοδήποτε χρονικό στάδιο αποδειχθεί ότι δεν πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, θα αποδοθούν οι δέουσες ευθύνες


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!