Και νέα επίθεση Κουτσούμπα σε Τσίπρα (vid)

Το «παρών» στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας ενόψει ΔΕΘ, έδωσε και ο γ.γ. της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μάλιστα, ο κ. Κουτσούμπας, σε δηλώσεις του, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη Σύνοδο των ευρωπαίων ηγετών του Νότου.

«"Πες μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι", λέει ο λαός μας. Και οι φίλοι του κ. Τσίπρα, ο Ολάντ, ο Ρέντσι και οι υπόλοιποι, ματώνουν και τους δικούς τους λαούς με τα αντιλαϊκά μέτρα που συνεχώς περνάνε όπως κάνει και η ελληνική κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν «αυταπάτες ότι η ΕΕ μπορεί να γίνει καλύτερη με τις συναντήσεις των Νοτίων και τις Διακηρύξεις των Αθηνών. Ο λαός μας πρέπει να κοιτάξει κάτω, δίπλα του κι όχι ψηλά. Να μην περιμένει τίποτα απ’ όλους αυτούς».

Ο κ. Κουτσούμπας κατέληξε ζητώντας «να ενωθεί ο εργάτης με τον αυτοαπασχολούμενο αγρότη, τον επαγγελματία, τον επιστήμονα και να περάσουν σε μια πραγματική αντεπίθεση. Το ΚΚΕ σε αυτόν τον αγώνα θα βρίσκεται μπροστά».

 

Πηγή: newsbeast.gr


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!