Τι κάνει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε μια ελληνική ταβέρνα; [vid]


Υπό τους ήχους του Ζορμπά, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έχει πετάξει γραβάτες και κοστούμια και διαβάζει την εφημερίδα του κάτω από τον καταγάλανο αττικό ουρανό. Ναι, ο πρόεδρος της Κομισιόν πήγε σε... ταβερνάκι της Αττικής για να απολαύσει τον ήλιο, τη θάλασσα και τη... Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Ο Γιούνκερ δίνει μια... εναλλακτική συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα και φυσικά αντικείμενό της δεν θα μπορούσε να μην είναι και η ελληνική κρίση. Η συνέντευξη δόθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας της FAZ με τίτλο «Πίσω από αυτήν (την εφημερίδα) βρίσκεται ένα έξυπνο μυαλό».


Όπου "έξυπνο μυαλό" εν προκειμένω ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, που βλέποντας τον κατάλογο της ψαροταβέρνας δεν κρύβει την ευχαρίστησή του για το γεγονός πως οι τιμές είναι ακόμα σε... ευρώ. Άλλωστε, όπως λέει, η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη ήταν κάτι για το οποίο ο ίδιος πάλεψε πολύ.

Δείτε εδώ στιγμές από τα γυρίσματα της παραμονής Γιούνκερ στην ελληνική ταβέρνα

Δεν είναι η πρώτη φορά που η γερμανική εφημερίδα κάνει κάτι ανάλογο. Από το 1995 επιλέγει προσωπικότητες για να φωτογραφίζονται διαβάζοντάς την. Πριν τον Γιούνκερ το ίδιο είχαν κάνει ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ, ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ο σκηνοθέτης Βιμ Βέντερς.

Πηγή: www.newsit.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!