Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ παίρνει «διαζύγιο» και ζητά την προσοχή μας [video]

Υποδύθηκε έναν από τους πιο εμβληματικούς ρόλους στην τηλεόραση ως «Κάρι Μπράντσο» στο θρυλικό πλέον «Sex and the City». Φέτος, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιστρέφει στην τηλεόραση με το «Διαζύγιο» που φιλοδοξεί να την επαναφέρει στην πρώτη γραμμή των τηλεοπτικών πραγμάτων...

Η νέα σειρά της 51χρονης ηθοποιού θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Οκτωβρίου από το HBO και αποτελεί μια από τις πλέον πολυαναμενόμενες πρεμιέρες της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Στην σειρά, η Πάρκερ υποδύεται την Φράνσις, μια γυναίκα που αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο, όταν μαθαίνει ότι άντρας της την έχει απατήσει.

Η Φράνσις ύστερα από δέκα χρόνια γάμου και δύο παιδιά συνειδητοποιεί ότι θα πρέπει να επανεξετάσει τις αποφάσεις της και να επανακαθορίσει τη ζωή της.

Στο πλευρό της θα έχει τις δύο καλύτερες φίλες της που υποδύονται η Μόλι Σάνον και η Τάλια Μπάλσαμ.

Ο άπιστος σύζυγος που αναμένεται να συγκεντρώσει την αντιπάθεια του κοινού είναι ο Τόμας Χέιντεν Τσερτς.

Τα πρώτα trailer της σειράς έχουν δοθεί ήδη στη δημοσιότητα ενθουσιάζοντας τους φαν της γνωστής ηθοποιου, η οποία στην αληθινή ζωή της παραμένει ευτυχισμένη και παντρεμένη στο πλευρό του συναδέλφου της Μάθιου Μπρόντερικ.


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!