Φωτιές άναψε το πρωτοσέλιδο της ''Αυγής'' για το Ωραιόκαστρο [φώτο] [video]


Η Αυγή υποστηρίζει ότι ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου χρέωσε τους δημότες με 228.000 ευρώ. Τι απαντάει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

''Με 228.000 ευρώ χρέωσε τους πολίτες του Ωραιοκάστρου ο δήμαρχος της πόλης, αφού αυτοί πλήρωσαν τα σπασμένα από παλιότερους τραμπουκισμούς και καταστροφές για τις οποίες είχε καταδικαστεί ο Αστέριος Γαβότσης'' αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «Αυγή».
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι στα επεισόδια του 2008, ο δήμαρχος «είχε πρωταγωνιστήσει», στη ματαίωση δημιουργίας, στα όρια του δήμου του, παραρτήματος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και συνεχίζει: ''Πολύ πριν τα βάλει με τα προσφυγόπουλα, καλώντας τους γονείς να τα διώξουν από τα σχολεία του Ωραιοκάστρου, ο «γαλάζιος» δήμαρχος είχε επιδοθεί στο κυνήγι των ψυχικά πασχόντων. Ο Αστέριος Γαβότσης, που καταδικάστηκε ως ηθικός αυτουργός, κατάφερε να περάσει στον προϋπολογισμό του δήμου τα «σπασμένα».


Πηγή: www.seleo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!