Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 101 Θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Δέλτα



ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3/10/2016

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 101 Θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Δέλτα

          Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 ξεκινούν οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας σε 34 Δήμους θύλακες υψηλής ανεργίας, που περιλαμβάνει και κατάρτιση των συμμετεχόντων, για 6.399 θέσεις πλήρους απασχόλησης. Ο Δήμος Δέλτα συμμετέχει και σε αυτό το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας και θα δεχτεί ως επιβλέπων φορέας σε πρώτη φάση 101 άτομα από 42 ειδικότητες.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ από 03/10/2016 10 π.μ έως και 13/10/2016 στις 12 μ.μ. στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.

Οι Δημότες μπορούν να απευθύνονται, κατά το διάστημα υποβολής των αιτήσεων από τις 9:00 έως τις 16:00, για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και για την ορθή συμπλήρωση της αίτησης στην Κα. Μουτσίδου Βασιλική στο Κτίριο της Κοινότητας Διαβατών στην διεύθυνση Αγ. Γεωργίου & Σπύρου Παναγιώτου 2, Διαβατά, ΤΚ 57008. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310788630 εσωτερ. 113.

Κρίνεται σκόπιμο, οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι κατά την προσέλευση τους να έχουν μαζί τους:

  • Τους κωδικούς για την είσοδό τους στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.

  • Την αστυνομική τους ταυτότητα.

  • Οι γονείς ανήλικων τέκνων, να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ και την ημερομηνία γέννησης των τέκνων τους.

  • Οι ωφελούμενοι του Προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (πρώην Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα) να έχουν το ανάλογο αποδεικτικό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μόνο μία ειδικότητα. Επισυνάπτεται λίστα ειδικοτήτων.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!