11η Εθελοντική αιμοδοσία στην Καλαμαριά


11η Εθελοντική αιμοδοσία στην Καλαμαριά

Η Aντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας συνεχίζοντας την προσπάθεια ανάπτυξης του πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς αίματος, διοργανώνει την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 την 11η Εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Κινητή μονάδα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ θα βρίσκεται στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (πλατεία Δημαρχείου) από τις 9.00 το πρωί έως τις 12.30 και όσοι πολίτες επιθυμούν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια μπορούν να προσέρχονται εκείνη την ημέρα, προκειμένου να προσφέρουν αίμα, σώζοντας ζωές .

Στόχος της δράσης αυτής είναι η αύξηση των αποθεμάτων τράπεζας αίματος της υπηρεσίας, και ταυτόχρονα η ανάπτυξη ενός πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς αίματος, στο κοινωνικό περιβάλλον των δημοτών εκείνων, που θα συμμετέχουν και θα προσφέρουν αίμα, ώστε να αντιμετωπίζονται οι έκτακτες ανάγκες.

Την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται και το παράρτημα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων Βορείου Ελλάδος για την ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών Δωρητών Οργάνων.
Σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση όλο και μεγαλύτερου αριθμού πολιτών, μεταφέροντας το μήνυμα “ ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΚΑΘΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ”.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!