Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

Φίλης: Μάθημα για όλα τα προσφυγόπουλα στα σχολεία μετά τις 14.00

«Όλα τα προσφυγόπουλα θα κάνουν μάθημα μετά τις 2 το μεσημέρι στα σχολεία έως ότου ενταχθούν κανονικά στις τάξεις» είπε ο Νίκος Φίλης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο υπουργός Παιδείας απαντώντας σε αντιδράσεις για τα προσφυγόπουλα, όπως στο Ωραιόκαστρο, είπε: «Δεν συζητεί η Πολιτεία ζητήματα δικαιωμάτων. Δεν τα θέτει υπό την κρίση κανενός, ούτε υπάρχουν στην Ελλάδα εσωτερικά σύνορα».

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, ο κ. Φίλης ανέφερε ότι θα ενισχυθούν τα προγράμματα σχολικού αθλητισμού και οι δραστηριότητες αγωγής υγείας, σημειώνοντας ότι το υπουργείο δίνει προτεραιότητα στη γυμναστική.

«O σχολικός αθλητισμός είναι σημαντικό θέμα και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες από φέτος για να είναι μια ουσιαστική δραστηριότητα, που θα βάλει τα παιδιά σε έναν νέο τρόπο ζωής» είπε ο κ. Φίλης.

Αναφορικά, τέλος, με τις αλλαγές στο μάθημα των θρησκευτικών, είπε πως η συζήτηση έχει εξαντληθεί και ότι θα υπάρξουν βελτιώσεις στο τέλος της σχολικής χρονιάς μέσα από συζήτηση.


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας