Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

Νέοι φόροι 1,55 δισ. ευρώ στον νέο Προϋπολογισμό!

Βαρύτερος κατά 1,55 δισεκατομμύρια ευρώ σε φόρους είναι ο Προϋπολογισμός του 2017,που κατατίθεται τη Δευτέρα στη Βουλή, σύμφωνα με την "Καθημερινή".

Από την αύξηση του ΦΠΑ στο 24% υπολογίζεται πως το 2017 θα εισπραχθούν 360 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον. Επίσης, από αναπροσαρμογές των συντελεστών φορολογίας στο εισόδημα από μισθούς και συντάξεις το υπουργείο Οικονομικών εκτιμά ότι θα εισπράξει επιπλέον 360 εκατ. ευρώ.

Η επίτευξη της αύξησης των φόρων κατά 1,55 δισ. και των εισφορών κατά 135 εκ. ευρώ αποτελεί βασική προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 1,9%-2% που θέτει η κυβέρνηση.

Όπως επίσης ανέφερε χθες το δελτίο ειδήσεων του Star, η αύξηση θα προέλθει από την ανάκαμψη της οικονομίας αλλά κυρίως από τις αυξήσεις φόρων σε καύσιμα, τσιγάρα, σταθερή τηλεφωνία, ίντερνετ ακόμη και τον καφέ.


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας