Ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου το λαϊκό πανεπιστήμιο του δήμου Ωραιοκάστρου με θεματική ενότητα: «Δημοσιογραφία – ψυχολογία»


12 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου το λαϊκό πανεπιστήμιο του δήμου Ωραιοκάστρου με θεματική ενότητα: «Δημοσιογραφία – ψυχολογία»
Ο δήμος Ωραιοκάστρου δίνοντας έμφαση στο αγαθό της παιδείας και στο αναφαίρετο δικαίωμα, που έχει ο κάθε δημότης στη μόρφωση διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης»τον επιτυχημένο θεσμό του λαϊκού πανεπιστημίου.
Οι δημότες μας αλλά και οι κάτοικοι του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου μέσα από τη λειτουργία του λαϊκού πανεπιστημίου θα έχουν τη δυνατότητα επιμόρφωσης σε ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 25 Οκτωβρίου 2016 και θα πραγματοποιούνται μία φορά τον μήνα για ένα τρίωρο (από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ) στο κτίριο «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους τους δημότες, στους οποίους με την ολοκλήρωση των εξαμήνων θα τους χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Ο πρώτος θεματικός κύκλος για τη διδακτική περίοδο 2016 -2017 αφορά τους τομείς δημοσιογραφίας και ψυχολογίας με εισηγητές διακεκριμένους πανεπιστημιακούς καθηγητές, γνωστούς δημοσιογράφους της πόλης καθώς και άλλους ομιλητές καταξιωμένους ο καθένας στον τομέα του. Θέμα της πρώτης εισήγησης είναι «ΜΜΕ και τρόποι επικοινωνίας με τους πολίτες».
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται κατά την ημέρα έναρξης του λαϊκού πανεπιστημίου στο κτίριο «Παύλος Μελάς». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 2313304059. θα πρέπει να σημειωθεί ότι δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό.
Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του λαϊκού πανεπιστημίου ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης απευθύνει πρόσκληση προς όλους τους δημότες να αγκαλιάσουν την προσπάθεια αυτή τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «η δική σας συμμετοχή είναι ουσιαστική και θα στηρίξει την όλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε πέρυσι και συνεχίζουμε φέτος με την προσδοκία να αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη του Ωραιοκάστρου».
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!