Ιωνικός Ιωνίας - Κεραυνός Ωραιοκάστρου 37-43 {παιδικό}. Ο Κεραυνός καταγγέλλει φιλάθλους των γηπεδούχων



Ιωνικός Ιωνίας– Κεραυνός Ωραιοκάστρου 37 - 43

Ιωνικος: Χαλβατζής 2, Λαζαρίδης 2, Βαιράμης, Αλέσι 2, Κεισίδης, Τζελέπης 5 (1), Κυρασταυρίδης 7, Ελευθερίου, Σπάχο, Κεισίδης Ν 8, Σαρησάββας 12, ΑβραμΊδης
Κεραυνός Ωραιοκάστρου: (Χριστοφορίδης-Γουλτίδης) Παυλίδης 5, Χάβος 5 (1), Κόκκαλης, Παυλίδης, Ταβλαρίδης, Σεραφείμ 2, Πατσιαβούρας 12, Γεροντίδης 6, Καλαιτζής 13, Αλεξίδης.

Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου καταγγέλλει σε ανακοίνωσή ορισμένους φιλάθλους των γηπεδούχων:

Είναι κρίμα όταν μπαίνεις σ ένα γήπεδο να παρακολουθήσεις αγώνα παιδικού πρωταθλήματος να είσαι χαρούμενος γιατί βλέπεις πολύ κόσμο κι όταν βγαίνεις απλά να είσαι στεναχωρημένος.
Αυτό συνέβη προχτές στο γήπεδο των Διαβατών όπου σ ένα γήπεδο γεμάτο με γονείς και παιδιά η ατμόσφαιρα έφυγε από τα αθλητικά πλαίσια και είδαμε τα γνωστά σκηνικά των ελληνικών γηπέδων!
Όλα ξεκίνησαν με την αποβολή με 5 φάουλ ενός αθλητή των γηπεδούχων περίπου 20 παιδιά στην ηλικία των αθλητών (μάλλον φίλοι των αθλητών των γηπεδούχων) έφτασαν στα κάγκελα και μάλιστα κάποιοι κρατούσαν στα χέρια ξύλα που υπήρχαν στον χώρο λόγω έργων που είχαν πραγματοποιηθεί στο γήπεδο με αποτέλεσμα οι γονείς των δικών μας αθλητών να επέμβουν για την ασφάλεια των παιδιών τους!
Τελικά όλα είναι θέμα παιδείας!! Πρέπει να σημειωθεί οι αθλητές μας εντός αγωνιστικού χώρου δεν κινδύνεψαν κι οτι ο αγώνας ήταν 100% μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι!
Μάλιστα με τη λήξη του άνθρωποι των γηπεδούχων μας έδωσαν συγχαρητήρια για τη συμπεριφορά των αθλητών μας


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!