Βόμβα Σκουρλέτη: Έμεση παραδοχή για κίνδυνο 4ου Μνημονίου - Πολιτική ήττα το Ασφαλιστικό

«Αν πάμε σε νέα μέτρα και νέο μνημόνιο, τότε αυτό το πρόγραμμα θα έχει αποτύχει, πρέπει να αποφύγουμε να φθάσουμε σε σημείο, να οδηγηθούμε σε 4ο μνημόνιο» υπογράμμισε ο Π. Σκουρλέτης.

Η αστυνομία στις Φιλιππίνες έκανε σήμερα (19/10) χρήση δακρυγόνων και γκλομπ με στόχο να διαλύσει ένα πλήθος 1.000 ανθρώπων που…
Δώστε ένα κουτάλι και ένα μπολ με φαγητό στα περισσότερα νήπια και σχεδόν με βεβαιότητα θα επακολουθήσει «χάος». Αντίθετα, αυτό…
Το όχημα μετέφερε 44.000 λίτρα αιθανόλης κατά τη στιγμή της συντριβής.
Κατευθείαν στα… βαθιά βούτηξε ένας ασυγκράτητος λουόμενος σε παραλία αγνώστων στοιχείων.
Τα μοντέλα των Mercedes και BMW είναι ιδιαίτερα επιτυχημένα στις ΗΠΑ, ιδιαίτερα δε στην κορυφαία κατηγορία, τη αποκαλούμενη και πολυτελείας. 
Η Ζέτα Δούκα έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό το όνομα της κορούλα της.
Την απαγόρευση της πετρελαιοκίνησης για αυτοκίνητα τεχνολογίας Euro 4 ή και παλιότερα στον πράσινο δακτύλιο προτείνει ο γενικός διευθυντής του…
Happy,happy day...

Μιλώντας το πρωί ο κ. Σκουρλέτης στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι θα πρέπει να αποφευχθεί αυτός ο κίνδυνος, για αυτό και η κυβέρνηση καλείται να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Παράλληλα, τόνισε ότι θα πρέπει να δοθεί λύση για το χρέος τώρα!

«Αν πάμε σε νέα μέτρα και νέο μνημόνιο, το πρόγραμμα θα έχει αποτύχει. Έχουμε μπροστά μας τρία βασικά θέματα: ποσοτική χαλάρωση, το χρέος, τα πρωτογενή ελλείμματα μετά το 2018. Αν βγουν αυτά θα έχουμε μια εκτίναξη της ελληνική οικονομίας», σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης.

Κληθείς να σχολιάσει το νέο ασφαλιστικό έκανε λόγο για μια μεταρρύθμιση στο πλαίσιο συμβιβαστικής και επώδυνης συμφωνίας. Παραδέχθηκε δε ότι το ασφαλιστικό αποτελεί μια «πολιτική ήττα». Δήλωσε πάντως ότι εάν επιτευχθούν οι στόχοι, τότε μέσα στο 2017 ίσως και να μπορέσει να δοθεί η 13η σύνταξη.

«Υποστήκαμε μια ήττα αλλά κάναμε το καλύτερο δυνατό. Εξαντλήσαμε όλες τις δυνατότητές μας και κάναμε σωστή επιλογή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σκουρλέτης και πρόσθεσε: «Δώσαμε τη μάχη με αβεβαιότητες και ανοιχτά ζητήματα επειδή το ζήτησε ο λαός». Παράλληλα, τόνισε ότι η κυβέρνηση χαρακτηρίζεται για την ειλικρίνειά της, ενώ ξεκαθάρισε ότι η τωρινή κυβέρνηση δεν θα υιοθετούσε ποτέ τη λογική ενός «success story».

Για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού τόνισε: «Δεν με ενδιαφέρει ο ανασχηματισμός προσώπων, με ενδιαφέρει να μην υπάρχει ανασχηματισμός στο πρόγραμμά μας». Τέλος, δήλωσε ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει παράταση της ρύθμισης των 36 δόσεων για τη ΔΕΗ, ενώ έκανε γνωστό ότι υπάρχουν καταγγελίες για παρέμβαση στο λογισμικό της ΔΕΗ.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!