Κεραυνοί Λάμπρου (53+) κατά Τόσκα στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Με μια ομιλία σε υψηλούς τόνους το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λάμπρου που ανήκει στην τάση των 53+, τοποθετήθηκε σε μια σειρά από ζητήματα που αυτή την περίοδο είναι ανοιχτά στον ΣΥΡΙΖΑ, προσφέροντας στήριξη σε συγκεκριμένους υπουργούς και στάζοντας φαρμάκι για άλλους.

Τα βέλη του Παναγιώτη Λάμπρου εισέπραξε (χωρίς ωστόσο να αναφερθεί το όνομά του) ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

«Να μην αλλάξουμε. Να μη γίνουμε ποτέ κόμμα που θα αποδέχεται χωρίς διαμαρτυρία τα χημικά που πέφτουν εναντίον των εργαζομένων και των συνταξιούχων. Μη δεχτούμε ποτέ τις εικόνες μικρών παιδιών ασυνόδευτων στα κρατητήρια» είπε ο Πάνος Λάμπρου στοχεύοντας τον Νίκο Τόσκα.

Την ίδια ώρα ο Π. Λάμπρου προσέφερε στήριξη στον Νίκο Φίλη για την κόντρα του με την Εκκλησία αλλά και στον Πάνο Σκουρλέτη για τις πιπίσεις που δέχεται στα ενεργειακά από τους δανειστές λέγοντας χαρακτηριστικά : «Με θρασύτητα ζητούν να φύγουν τα βαρίδια. Μη το δεχτούμε. Μη δεχτούμε ότι το παρατράβηξε με την Εκκλησία ο σύντροφος ο Νίκος ο Φίλης. Μην εγκαταλείψουμε τον Πάνο το Σκουρλέτη που εμμένει στο δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ» ενώ αιχμηρή ήταν και η αναφορά του για την λειτουργία των τάσεων λέγοντας : «Μη δεχτούμε να βάλουμε στο κόμμα μας τη Δημοκρατία στη γωνία. Όταν δεν κυκλοφορούν οι απόψεις κυκλοφορούν οι παράγοντες»


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!