Αυτός είναι ο μυστηριώδης καλλιτέχνης Bansky;

Πρόκειται για τον διασημότερο καλλιτέχνη της ζωγραφικής δρόμου. Ο λόγος για τον μυστηριώδη Bansky, ο οποίος σε κάθε δημιουργία αφήνει το στίγμα του λόγω των κοινωνικών μηνυμάτων που επιχειρεί να περάσει στο ευρύ κοινό. Κάποιοι από τους λόγους που τον έχουν καθιερώσει ως έναν από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες στον κόσμο είναι τόσο η απήχησή του στις μικρές ηλικίες, όσο και το γεγονός ότι δεν έχει συστηθεί, ούτε έχει αποκαλύψει ποτέ το πρόσωπό του.

Τώρα, μια γυναίκα από την Αυστραλία που ονομάζεται Mia, διατείνεται ότι κατέγραψε με την κάμερά της τον διάσημο καλλιτέχνη του graffiti, ο οποίος κατά την ίδια εντοπίστηκε σε ένα στενό σκοτεινό δρόμο στη Μελβούρνη. Η γυναίκα είπε ότι ο άνδρας που κατέγραψε εξαφανίστηκε όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της. Η ίδια ανέφερε πως όταν πλησίασε τον τοίχο όπου τον εντόπισε, είδε ένα σχέδιο που απεικονίζει την πολιτικό Pauline Hanson που τάσσεται κατά της μετανάστευσης.

Το σχέδιο, σύμφωνα με τη Mia φέρει την υπογραφή του Bansky.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!