Κυβερνητικές πηγές για Παραρά: Κανιβαλισμός από την αντιπολίτευση

Αιχμηρή κριτική κατά της αντιπολίτευσης ασκεί το Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή την παραίτηση του Πέτρου Παραρά από την Επιτροπή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, κάνοντας λόγο για κανιβαλισμό.

Θαρρείς και έχει παραδοθεί άνευ όρων στις ορέξεις του φονικού τυφώνα Μάθιου, ο οποίος έχει στοιχήσει τη ζωή σε εκατοντάδες…
«Φωτιά» στο διαδίκτυο έχει βάλει ένα βίντεο με τον τίτλο «Μπορείτε να ανάψετε φωτιά με ένα μολύβι;», το οποίο σε…
Πυρκαγιά παραπλεύρως του οδοστρώματος κατά μήκος της Εγνατίας Οδού, στην Ξάνθη, στο ύψος της αερογέφυρας του Μαγικού ξέσπασε νωρίς το…
Οι εκτελεστές αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για τον εντοπισμό τους.
Οκτώ μήνες έχουν περάσει από το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη και άφησε πίσω του σοβαρούς τραυματισμούς στη…
Παίρνει δύο όπλα, τα γεμίζει με σφαίρες και ξεκινά να πυροβολεί...
Οι διατροφικές ανάγκες την κοριτσιών και των αγοριών που βρίσκονται στην εφηβεία είναι διαφορετικές.
Στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, συμβαίνει σχεδόν σε κάθε γυναίκα να αναρωτιέται: και αν τα παιδιά είναι δύο;
Όπως αναφέρουν, στελέχη της αντιπολίτευσης όπως ο κ. Σταύρος Τσακυράκης παρουσίαζαν το βιβλίο του κ. Παραρά, ενώ δεν ενοχλήθηκαν όταν ήταν πρόεδρος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.
Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι η αντιπολίτευση ενοχλήθηκε όταν είδε τον κ. Παραρά στην Επιτροπή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης είχε καταγγείλει από το βήμα της Βουλής: «Συμπεριλάβατε τον κ. Παραρά. Το ξέρετε πως ήταν μέλος της επιτροπής εκλαΐκευσης του Συντάγματος της χούντας. Δεν ντραπήκατε; Ανακαλέστε τώρα».
Ανάλογο σχόλιο έγινε και από το Ποτάμι, που όμως δεν τον κατονόμασε. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «η κυβέρνηση ζητεί τη βοήθεια ανθρώπων που είχαν δουλέψει και για τη χούντα, σε επιτροπές για το χουντικό σύνταγμα».
 

Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!