Ν. Δένδιας: Η Ν.Δ. θα καταργήσει τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, ακόμα κι αν το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν ακυρώσει τον διαγωνισμό, επισημαίνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, εξαπολύοντας, παράλληλα επίθεση κατά της κυβέρνησης για το μείγμα πολιτικής που ακολουθεί, το οποίο, όπως λέει «είναι αδύνατο να οδηγήσει, έστω μεσοπρόθεσμα, σε βελτίωση της οικονομικής κατάστασης».

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Αγορά, ο κ. Δένδιας αναφέρει ότι η θέση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αλλάζει σε ότι αφορά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ ανέφερε ότι ως νομικός θα θεωρούσε μεγάλη έκπληξη το να μην ακυρωθεί ο διαγωνισμός από το ΣτΕ.

Κλιμακώνεται η κόντρα

Υπενθυμίζεται ότι διεκόπη χθες η διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ, γεγονός που ο πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου απέδωσε στο κλίμα που επιχειρείται να διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες από δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις.

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος έκανε λόγο για κατάρρευση της υπόθεσης «τηλεοπτικές άδειες» τονίζοντας, με αφορμή και τα όσα συνέβησαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ότι η υπόθεση έγινε από σκοτεινή, σκοτεινότερη.

Στον κ. Κουμουτσάκο απάντησε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού χαρακτηρίζοντας αδιανόητη τη δήλωσή του και τονίζοντας ότι επιχειρεί ευθέως να αμφισβητήσει την ικανότητα της Δικαιοσύνης και μάλιστα ενός ανώτατου Δικαστηρίου, όπως το ΣτΕ, να απονείμει δικαιοσύνη στοχοποιώντας μια δικαστική λειτουργία και μια συγκεκριμένη διαδικασία ως «σκοτεινή».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!